Greške koje radite na prvom spoju

0

Deset grešaka koje muškarci najčešće rade na prvom spoju, a koje djevojke ne podnose

 

„Ako im se sviđate nema šanse da će zakasniti na prvi spoj, stoga ni slučajno nemojte kasniti misleći da će zakasniti i ona“

 

KAŠNJENJE

Na prvi spoj (ali ni inače) ni slučajno nemojte kasniti jer će djevojkama to biti znak da niste dovoljno zagrijani za nju. Da, znamo da djevojke gotovo pa uvijek kasne, ali na prvi spoj će rijetko kasniti, jer kako su nam lijepo objasnile – ako im se sviđate nema šanse da će zakasniti na prvi spoj. Stoga ni slučajno nemojte kasniti misleći da će zakasniti i ona. Ako slučajno ne možete izbjeći kašnjenje zazovite je ili joj pošaljite poruku da ćete kasniti uz obaveznu ispriku.

 

NEPLANIRANJE SPOJA

Kada ste je pozvali na spoj, djevojke će očekivati i da znate gdje se ide. Stoga će pitanje „gdje bi sada htjela ići?“ biti dočekano s podizanjem obrve, a to nikako nije dobar znak. Ostavit ćete dojam pasivne i nemaštovite osobe, dvije „odlike“ koje nisu baš omiljene.

 

IZLAZAK S PRIJATELJIMA

Spoj se zove spojem jer su na njemu ona i vi. I amen! Nikakvi prijatelji, prijateljice ili neko drugo vaše društvo. Možda vi želite povesti nekoga kako bi razbili tremu, ali to jednostavno neće proći. Djevojke na spoju žele saznati nešto više o vama, uz opuštenu i intimnu atmosferu, a ne uz ludo društvo.

 

ISPIJANJE ALKOHOLA

Četiri sata su popodne, izveli ste djevojku na prvi spoj, ona naručuje bijelu kavu a vi – travaricu??? Budite sigurni da će vam to biti i zadnji spoj! Naravno, ne morate naručivati dijetalnu colu ili multivitamin – piva će uvijek proći, ali nemote pretjerivati s alkoholom pokušavajući se prikazati pravim frajerom. Žene će shvatiti da imate problema s alkoholom, a to u startu neće tolerirati.

 

TIPKANJE PO MOBITELU

Na spoju djevojci morate pokazati da ste zainteresirani za nju, a to sigurno nećete postići ako svako malo uzimate smartphone u ruku kako bi napisali poruku ili pogledali tko je što napisao na Facebooku. Mobitel stišajte i javljate se samo na važne pozive.

 

PRIČANJE O BIVŠOJ

Djevojke, barem na početku, ne zanimaju pričice o vašoj bivšoj. U slučaju da prvi spoj iskoristite na priču o bivšoj i pogotovo na upsoređivanje djevojke s kojom ste na spoju s bivšom, ona će promisliti da je još niste preboljeli ili da ste njom previše opterećeni, pa ćete teško dobiti priliku za drugi spoj.

 

HVALJENJE

Sjećate se one reklame kada tip govori „Dosta priče o mom automobilu, pričajmo sada malo o meni“? Jedna od najčešćih grešaka koju muškarci prave je hvalisanje nekim stvarima s ciljem impresioniranja djevojke. Imate odličan automobil? Zavidnu karijeru? Isticanje toga neće postići efekt koji bi htjeli, pogotovo potezi poput vađenja novčanika punog novčanica. Još veći autogol će biti ako se pohvalite veličinom „alata“

 

ISPITIVANJE

Na spoju se žene žele osjećati opušteno i ugodno, a to sigurno neće moći ako je rešetate pitanjima poput Gestapa! Jedno je pokazati interes, a sasvim drugo pretjerano propitivati. Još gore će proći tračanje. Mnogi muškarci ne znaju o čemu bi pričali pa počnu s tračanjem. Muškarci koji tračaju? Pa tko to voli?

 

NEPLAĆANJE PIĆA

Redakcija Kulta je veliki pobornik toga da muškarci plaćaju piće. I time ne želimo degradirati žene, već jednostavno mislimo da bi trebali biti gentleman barem na taj način. Danas se vremen mjenjaju pa je sasvim normalno da i djevojka plati piće, ali nikako na prvom spoju. Budite muškarac i ne dopustite da račun pođe u njene ruke! Većina žena će pristati i da račun platite popola, ali budite ozbiljni – zar stvarno želite biti papak?

 

NAVALJIVANJE NA SEKS

Iako seks na prvom spoju nije isključen, većina djevojaka će ga izbjeći (čak i ako ga stvarno želi) kako je ne bi etiketirali kao laku djevojku. Šanse da će vam se na prvom spoju posrećiti drastično se smanjuju ukoliko navaljujete. Odluku o tome prepustite njoj.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments