Gadgeti za kojima ćete ludjeti u 2013.

0

Berlinski IFA Expo nam je donio nekoliko proizovda koji će dominirati tržištem u idućoj godini

 

„Bliska budućnost nam donosi ultra-high definition, prema kojoj će današnji HD televizori izgledati kao iz kamenog doba“

 

IFA Expo, koji se svake godine održava u Berlinu je meka za sve ljubitelje tehnike, ali i obavezno mjesto na kojem proizvođači predstavljaju svoje nove izume. Tako je bilo i ove godine, pa pogledajte što nam je zapalo za oko.

 

sonyled

SONY 210CM UHD LED TV

Bliska budućnost nam donosi ultra-high definition, prema kojoj će današnji HD televizori izgledati kao iz kamenog doba. LG, Sharp i Toshiba su također predstavili svoje UHD televizore, ali niti jedan nije privukao toliko pažnje koliko ogromni Sonyjev LED TV. Zaslon od nevjerojatnih 210 cm će vam nuditi sliku rezolucije 3840 x 2160 pri kojoj ćete vidjeti svaku travčicu na nogometnim stadionima. Ova zvijer na tržište izlazi krajem godine, a cijena će iznositi 25.000 €! Da, dobro ste pročitali!

 

Sennheiser Momentum_Headphones

SENNHEISER MOMENTUM SLUŠALICE

Najnovije Sennheiserove slušalice ne samo da imaju fntastičan dizajn, nego su napravljene od kvalitetnih materijala, pa vam ni dugotrajnije slušanje neće stvarati neugodu. Cijena od 250 dolara sigurno nije mala, ali dobijate vrhunski zvuk, mogućnost spajanja na sve vrste gadgeta, pogotovo na smartphone, a svi korisnici iOS- će imati dodatan kabel koji će im služiti za mikrofon i pametni sustav upravljanja.

 

lgmonitor

LG 21:9 MONITOR

Dok je Philips neuspješno pokušao lansirati svoj 21:9 (format kino filmova) televizor, LG bi mogao imati puno više uspjeha sa svojom linijom monitora. Ovaj format, kod monitora, vam sigurno neće puno pomoći kod gledanja filmova ali će biti itekako dobar kod rada na dokumentima, jer ćete imati mogućnost da vam istovremeno budu otvorena dva dokumenta – jedan kraj drugog! Cijene još nisu određene.

 

samsungoled

SAMSUNG ES9500 140CM OLED TV

Nakon puno testiranja prototipova Samsung je konačno objavio da izbacuje svoj prvi OLED televizor. Ekran ove zvijeri je doslovno tisuću puta brži od LCD ekrana što znači da će slika biti savršena i kod brzih objekata – idealno za sve ljubitelje sporta. Posebnost je Multiview opcija, pri kojoj se istovremeno dobijaju dva para 3D naočala s ugrađenim zvučnicima, pa će svatko moći gledati svoj program.

 

Sony Experia_Tablet_S

SONY EXPERIA TABLET S

Sonyjev tablet je napravio dodatni napredak pa će ne samo biti brži, nego je poboljšan i, i ovako savršeni, ekran. Sadržaji će se moći zaštititi lozinkom, a najbolja stvar će biti na raspolaganju pravim Sony fanovima. Ukoliko kod kuće imate Sonyjev televizor, BR uređj ili bilo što drugo sa Sonyevim potpisom, tablet će vam moći poslužiti i kao daljinski upravljač!

 

samsungkamera

SAMSUNG GALAXY CAMERA

Smartphonei su do sada u sebe ugrađivali kamere, a Samsung je prvi koji je napravio suprotan korak – u digitalnu kameru je ugradio smartphone! Galaxy kamera je prvi digitalac s Android Jelly Bean operativnim sustavom koji će vam nuditi da slikate, obradite i podjelite sliku sa svojim prijateljima na Facebooku i ostalim mrežama! I sve to dolazi na 16mp kameri s 21x zoomom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Važnost seksualnih igrica

Nedostatak maštovitosti u krevetu često je razlog prevarama, stoga se opustite i eksperimentirajte s različitim igricama   „Vi ste bolesnik koji treba detaljni pregled kod ...