Filmske djevojke koje vam mogu isprašiti tur

0

Ovih 10 filmskih djevojaka bi vam mogle učiniti nezamislive stvari, ali ne one kojima se nadate

 

„Hathaway je tako prirodno izgledala kao seksi ljepotica koja se pretvara u fleksibilnu negativku s ubojitim štiklama“

 

Everdeen

KATNISS EVERDEEN

Jennifer Lawrence, Igre gladi

Jennifer Lawrence je od Katniss Everdeen napravila akcijsku zvijezdu današnjice, i akcijsku zvijezdu kakvu do sada nismo vidjeli. Katniss je prava slatkica iz susjedstva, ali ne dajte da vas izgled prevari jer s lukom i strijelom postaje itekako ubojita djevojka. I moramo priznati da gađanje strijelom nikada nije izgledalo seksipilnije.

 

Catwoman

CATWOMAN

Anne Hathaway, Vitez tame: Povratak

Michelle Pfeiffer je izgledala odlično kao Catwoman u Batman se vraća, ali Hathaway je tako prirodno izgledala kao seksi ljepotica koja se pretvara u fleksibilnu negativku s ubojitim štiklama. Upravo je seksipil i šarm najjače oružje Catwoman, koja će vas prvo zavesti a nakon toga ostaviti ispražnjenog tezora i slomljenog srca.

 

Hitgirl

HITGIRL

Chloe Grace Moretz, Kick-Ass

I koliko god Katniss bila preslatka, ipak ćete se više rastopiti na malenu Hitgirl iz prvog Kick-Assa. Točnije rastopit ćete se sve dok se ne počne vrtiti poput ringišpila kidajući svojim kopljem na komadiće sve oko sebe.Hitgirl je vjerojatno jedina žena koja vas možete natjerati da rečete i slatko i odvratno u isti tren.

 

pris

PRIS

Daryl Hannah, Istrebljivač

Još davno prije Xenie Onatopp, ubijanje bedrima je osmislila Pris, atraktivni replikant koji je presuđivao svima koji su krenuli u lov na odbjegle replikante. Pris nije rukovala oružjem, nije imala nadnaravnu snagu, ali je zato bila akrobatski sposobnija od rumunjskih gimnastičarki, a noge su joj svojim stiskom bile ubojitije od anakonde.

 

Mladenka

MLADENKA

Uma Thurman, Kill Bill

Prva asocijacija za mladenku je sreća i veselje, ali ne i u slučaju Tarantinove heroine koja je ubojit spoj samuraja, kung fu specijaliste i ubojice s Divljeg zapada. U svom uskom žutom kostimu, Mladenka izgleda jako seksi, a istovremeno čak i komično, ali kada jednom počne akcija izgleda i – stravično.

 

Ripley

RIPLEY

SigourneyWeaver, Alien

Za većinu djevojaka s ove liste se može reći da su prije svega seksi, ali ne i za Ripley za koju je odmah na prvi pogled jasno da je bolje bježati joj s puta. Još ni danas nismo vidjeli ženu koja sa strojnicama i bacačima plamena rukuje poput Arnolda Schwarzeneggera. Cijeli vod svemirskih marinaca nije uspio srediti maticu Aliena, ali Ripley jest!

 

Nikita

NIKITA

AnneParillaud, Nikita

Nikita, djevojka koja je osuđena na smrt, je da bi izbjegla smrtnu kaznu pretvorena u profesionalnog ubojicu koji radi za vladu. Obučena da rukuje svim vrstama oružja, Nikita je u stanju ubijati svime – od pištolja do prve stvari koja joj se nađe pod rukom. Ubojita, ali istovremeno tako seksi u večernjoj haljini!

 

Connor

SARAH CONNOR

Linda Hamilton, Terminator

Nijedan lik s ove liste nije prošao tolik utransformaciju kao Djevica Marija znanstvene fantastike. Lindu Hamilton upoznajemo kao slatkicu koja preživljava kao konobarica da bi se dok kraja nastavka pretvorila u nabildanu ženu koja će hladnokrvno eliminirati svaku prijetnju njezinom sinu, spasitelju ljudske rase.

 

Salander

LISBETH SALANDER

Rooney Mara, Muškarci koji mrze žene

Već zahvaljujući svojoj punk frizuri Lisbeth Salander izgleda opasno, ali Salander ne izgleda samo opasno – ona i jest opasna. Sjetite se samo što je učinila čovjeku koji ju je silovao! Lisbeth ima svojih velikih osobnih problema, ali ako je netko na ljuti, pretvara se u nekoga tko će vam učiniti nešto što ćete pamtiti cijeli život.

 

widow

BLACK WIDOW

Scarlett Johansson, Osvetnici, Iron-Man

Za kraj smo ostavili djevojku koja je ubojita koliko je i seksi – Crnu udovicu. Naravno, pitanje je koliko bi filmska udovica bila seksi da je nije igrala Johansson, ali ostaje činjenica da je zbog svog rukovanja pištoljima, i poznavanja borilačkih vještina Black Widow itekako ubojita. To što je prelijepa Scarlett u njezinom kostimu samo je veliki dodatni plus.

 

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako vaš penis stari?

Nažalost, vaš ponos, baš kao i sve ostalo u tijelu, s vremenom počinje gubiti na učinkovitosti   Nije tajna da seksualna funkcija i moć kod ...