Filmovi koji nas čekaju u 2016.

0

Ovih 10 filmova će vladati kinima za dvije godine

 

„Budite sigurni da će Avatar 2 biti pun pogodak jer Cameron jednostavno ne griješi!“

 

BATMAN PROTIV SUPERMANA

Nakon toliko puno godina priprema (i odgoda) 2016. je godina u kojoj bi dva omiljena DC-jeva superjunaka, Batman i Superman, konačno zajedno trebali nastupiti na kino platnu. O radnji se puno ne zna, ali se zato zna da će novi Batmobil izgledati više badass nego ikada, a nas više od svega zanima kako će se Ben Affleck snaći u kostimu Viteza tame.

 

AVATAR 2

Prije pet godina Avatar je gledatelje doslovno ostavio razjapljenih usta te je uveo neke nove standarde u kinematografiju.  Nastavak, točnije nastavci, se od tada planiraju, ali do sada nisu snimljeni ni prikazani jer perfekcionist James Cameron želi da sve bude savršeno. I budite sigurni da će ovaj film biti pun pogodak jer Cameron jednostavno ne griješi!

 

KAPETAN AMERIKA 3

Palicu najuspješnijeg junaka Marvela je od Iron Mana preuzeo Kapetan Amerika. Nakon što je prvi dio bio tipični film o superjunacima, drugi je fantastično ubacio elemente špijunskog filma, pretvorivši Ratnika zime u jednog od najboljih filmova ove godine. Nadamo se da će novi Kapetan Amerika nastaviti tamo gdje je „dvica“ stala.

 

STAR TREK 3

J.J. Abrams je definitivno uskrsno Zvjezdane staze franšizu koja je prije hita iz 2009. godine disala na škrge. Povratnički film je bio nevjerojatan, njegov nastavak nešto manje, ali još uvijek prilično dobar. Što nas čeka u „trici“ koja trenutno ima radni naziv Into Oblivion? Ne znamo, ali znamo da ga jedva čekamo!

 

X-MEN: APOCALYPSE

Prva X-Men trilogija je bila izvrsna, iako je treći dio kaskao, ali nova trilogija je na putu da bude još i bolja. Nakon iznenađujuće uspješnog reboota s X-Men: Prva generacija, mutanti su oduševili sa Danima buduće prošlosti, stoga se s pravom možemo nadati i da će Apokalipsa nastaviti uspješna niz. Singer je ponovo direktor, kao i cijela glumačka ekipa predvođena s Jennifer Lawrence.

 

BOURNE

Kada se prvi film o Jasonu Bourneu pojavio 2002. godine, od Matta Damona je napravio akcijsku zvijezdu koja je sva tri filma iz trilogije nosila do uspjeha. I iako četvrti Bourne s Jeremy Rennerom uopće nije bio loš, nešto je nedostajalo – Matt Damon. Stoga je odlična vijest da se Damon vraća ulozi Bournea, a novi film je najavljen za 2016. godinu.

 

PLANET MAJMUNA 3

Mnogi su gledajući Planet majmuna: Revolucija izašli razočarani očekujući film prepun akcije, ali drugi nastavak Planeta majmuna je bio izvrstan film koji nas je tek uvodio u ono što će nas čekati za dvije godine. A po svemu sudeći, čeka nas pravi spektakl i konačan okršaj majmuna i ljudi kojim će biti zaključena ova odlična trilogija.

 

PROMETEJ 2

Reakcija na svojevrsni reboot/nastavak aliena je bila miksana – dok su neki bili oduševljeni, drugi su bili razočarani. Međutim, bez obzira na utisak na film, Prometej je ostavio puno pitanja bez odgovora, pa stoga jedva čekamo „dvicu“ koja će nam ponuditi upravo to – odgovore. Michael Fassbender se ponovo vraća, a ovaj put nažalost neće biti Charlize Theron.

 

SKULL ISLAND

King Kong je stvorenje, da ne rečemo čudovište, koje je nebrojeno puta ekranizirano, a nakon što je posljednji put ekraniziran 2005. godine, vrijeme je da se krene dalje, pa ćemo za dvije godine umjesto da ponovo gledamo istu priču o tome kako je King Kong stigao u Ameriku, ovaj put saznati kako je King Kong uopće nastao.

 

DOKTOR STRANGE

2016. je godina kada će nam Marvel na kino platnu predstaviti i svog posljednjeg akcijskog junaka – Doktora Strangea. Iako je Doktor Strange i ne baš poznat, Marvel je sa Čuvarima galaksije pokazao da zna riskantne franšize pretvoriti u uspjeh, stoga isto možemo očekivati i od briljantnog neuorkirurga koji nakon nesreće ostane bez ruka…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto voditi ljubav baš svaki dan?

Devet vrućih razloga zašto biste baš svaki dan trebali voditi ljubav   Iako možda niste uvijek raspoloženi za seks, pronašli smo za vas nekoliko razloga ...