Egzotične poze koje će ona obožavati

0

Potrudite se i isprobajte ove poze s njom i bit će vam vječno zahvalna

 

OGLEDALCE, OGLEDALCE

Postavite usko i dugo ogledalo ispod vas dok ste u doggy pozi. Na taj način ćete joj pružiti nevjerojatan pogled na vašu penetraciju što će joj samo pojačati orgazam, savjetuje Dr. Sonjia u knizi Sex u South Beachu.

 

LETEĆE PODUPIRANJE

Ova vrsta obrnute kaubojke će njoj pružiti odličan osjećaj, a vama fenomenalan pogled. Vi ležite na podu, ona vas zajaše leđima okrenutim vašem licu te se glavom naginje skroz do vaših stopala. Vaša partnerica će moći kontrolirati brzinu i dubinu, a vi ćete imati izvrstan pogled na njezinu guzu.

 

DO UŠIJU

Ova poza, koju savjetuje Lisa Sweet, autorica knjige 365 Sex Thrills: Positions, Tricks and Techniques for an Erotic Year je teža za izvođenje pa će te biti u prednosti ukoliko i vi i partnerica posjećujete teretanu. Neka ona stane u doggy pozu, a vi joj podignite noge u zrak tako da joj budu na višoj razini od glave. S obzirom da će krv teći prema glavi njezini orgazmi će biti dosta snažniji.

 

DIJAMANT

Vaša partnerica treba leći trbuhom na krevet ili tlo, noge raširi u koljenima a stopala spoji – tako da joj noge tvore oblik dijamanta.Ova poza vam omogućuje da joj penetrirate duboko te da joj na taj način pod posebnim kutem stimulirate njezinu g-točku. Ako joj još istovremeno prstom stimulirate i klitoris dovest ćete je do izuzetno snažnog orgazma. Poza je idealna i za analni seks.

 

360° ČUČANJ

Legnite na krevet a neka vaša partnerica čučne iznad vas okrenuta licem prema vama. Istog trenutka kada vrh vašeg penisa uđe u njezinu vaginu, ona ga treba stisnuti svojim vaginalnim mišićima. Nakon toga treba napraviti plitiki, još jedan plitki, i nakon toga duboki čučanj, cijelo vrijeme čvrsto stiščući vaš penis svojim mišićima. Nakon toga se treba okrenuti za 90 stupnjeva u drugu stranu, ponavljajući plitki, plitku, duboki čučanj, nastavljajući nakon toga okretanje. Ova poza je izluđujuća za partnerice, ali i za muškarce pa velika većina doživi orgazam i prije nego zavši cijeli krug!

 

POLJETANJE

Ovo je poza koju često viđate u filmovima, kada su partneri toliko zagrijani da nemaju vremena skinuti ni odjeću, pa ni leći na krevet. Dakle, vi ste na nogama, ona nogama i rukama uhvaćena oko vas. Ova poza zahtjeva vašu snagu, a ako je potrebno naslonite je uz zid. Poljetanje je odlična poza za prakticiranje po cijelom stanu.

 

GOVEDO

Ova poza ne baš lijepog imena je poza u kojoj nećete osjetiti intimnost već svu sirovost seksa. Partnerica liježe na leža, izdiže guzu i širi noge koje podiže sve dok joj koljena nisu do glave. Kako bi održala pozu pomaže se rukama. Muškarac nakon toga penetrira, dok mu se pruža ne samo fenomenalan pogled, nego i mogućnost da se istovremeno igra njezinim grudima. Za to vrijeme partnerica uživa u „sirovosti seksa“ i snažnom stimuliranju g-točke što će je brzo dovesti do ludila.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments