Seksualne perverzije

0

Tko se još može napaliti na glumljenje bivše djevojke ili djeteta i stavljanje prsta muškarcu u guzu?

 

„Malo po malo došao je njegov fetiš na vidjelo.  ‘Glumi da si dijete.’ Zadrvenila sam pod mukom tišine od šoka“

 

Evo teme koju uporno, uspješno izbjegavam. Da ne budem nedosljedna samoj sebi, kako propagiram iskrenost, svojevoljno sam se našla na skliskom terenu. Priznati ću da sam se uvijek pomalo divila hrabrosti promiskuitetnih cura. Jednom mi je frendica rekla: ‘Ja uđem u klub i kad vidim nekog zgodnog dečka, priđem mu i kažem večeras ću te jeba*i.’ Kao avers i revers nikada spojivi, tako se ni ovakvo ponašanje ne može vezati uz mene. Današnje cure su kao novci, ili su barem prošle kroz toliko ruku. Bezbrižno idu od jednog tipa na drugog, a iz usta im još zadah tuđih kur*eva. Neke to rade iz ljubavi prema seksu, a neke  gutaju gorku spermu za slatka vina. Kod mene je nešto drugačije. Radije podižem nos nego suknju. Nije čak toliko ni stvar ponosa koliko hendikep. A zašto?

Od tih par dečkiju što sam ih imala, začudujuće koliko sam doživjela (meni) bizarnih seksualnih prohtjeva. Nakon par takvih fijaskova, digla sam ruke od seksa i veza u globalu. Možda sam staromodna, ali  ‘Gurni mi prst u guzu. Glumi mi bivšu curu.’ mene ne pali. Ne vlaži mi oči, a gaćice još manje. Inače mi je seks s prvim dečkom godinama bio bez ikakve naznake prisnosti. Sušta formalnost. I tako bi ja živjela u uvjerenju da je to sve uobičajeno da jedne pripite večeri u Zadru s najdražim prijateljem i njegovom tadašnjom curom se nismo dotakli upravo te teme.

‘Joj ja bi tako htijela da se s nekim onako strastveno pohvatam. S velikim, visokim muškarcem da me gurne na zid i stisne. Da me ljubi po vratu dok se cijela ježim pod njegovim dodirima. Uf, da me raščupa. Da strgne odjeću s mene i da je sve gotovo za tri minute. Ono baš, baš strastveno. To bi htijela doživjeti. ‘

‘Kako to misliš to bi htijela doživjeti?’  zabrinuto će Kiki

‘Čekaj, mene zabrinjava onaj detalj tri minute i sve je gotovo? ‘ njegova cura će u nevjerici

‘Me ne, krivo ste me shvatili, ja bi ono baš strastveno.’

‘Da’ Ljubica potvrdi.

‘Pa što to ne radiš s Masimom?’

‘Ne. Ništa. Nema pusa. Nema maženja. Nema dodira.’

‘Kako misliš ništa? Što je s tim tvojim cicetinama? Ni njih ne dira?’

‘Ne, ništa. Nula.’

‘Ček ček ček… stani.  Želiš reći da ti ni ne takne te sise?’ izbuljio je svoje buljaste okice i stao treptati.

‘Ok… vidim da te se to dojmilo.’

‘Ček te ni ne uhvati za sisu?’ pridruži se konobar sa šanka.

‘Pa jesi mu napeta barem straga? A guza?’

‘Ok Kiki, sad mi je već neugodno.’

‘I što? Ono samo ti ga stavi, bez ikakvog uvoda? Pa mora da si suha. Normalno da ti je seks koma.’ Tako smo nas troje i konobar posvetili minutu šutnje za moje tri godine seksualne kome.

Da ne pričam o posebnom događaju koji mi je trajno izbrisao svu  volju za sexom kao što je komet poharao dinosaure. Prva čudna priča s kojom je uletio: ‘Jel te boli a? Jel voliš biti silovana? Da te razderem sa svojom kur*inom. Da krvariš.’ Prvotno iznenađenje je zamjenila ironija.  Ali.. ali imaš 11cm, ne možeš mi ni nauditi. Malo po malo došao je njegov fetiš na vidjelo.  ‘Glumi da si dijete.’ Zadrvenila sam pod mukom tišine od šoka.’ Da glumim dijete dok me ševiš?’ Prasnula sam u histeričan smijeh. Prestravljen smijeh ne iz radosti nego nevjerice. Ako mi se što gadi, gade mi se pedofili. Nastavio je bolestan slijed: ‘Hoćeš barem gledati dok drkam na curice?’ Razjapila sam usta. Pokušala sam progutati slinu, ali je nije bilo. Što je najluđe, on se nije šalio. A njegov komentar:  ‘Znao sam da ti se neće svidjeti’ izrekao je predbacujući kao da sam ja ta koja je u kurcu.

Novijeg datuma imam i jedno lijepo iskustvo. On je mene gledao, moje lice, moje tijelo, nije škiljio, nije imam nikakve fiks ideje. Čisto zdravo prihvaćanje jednog bića spram drugog. Prvo normalno iskustvo da me netko želi bez šminke, a bez gaća još više. Sa svim popratnim elementima, toplim disanjam jedno drugom u vrat, nijemom tuposti i vrelim preponama. Na kraju se nismo ni poševili nego smo završili grleći se dobar dio večeri. Nisam mogla. Stisla se k’o pi*da pred ružnim kur*em. Kako da čovjeku kažem? Što da mu uopće kažem? Nisam mogla jer sam istraumatizirana ovca. Ofca! Palo je par pusa. Bravo ja. On se neće ni sječati, a ja neću zaboraviti.

 

About author

Ena Friedrich

Kolumnistica Kulta i portala Objektivno, spisateljica koja izdaje svoju prvu knjigu, dvostruka Playboyeva zečica i vlasnica jednog od najposjećenijih Facebook profila

No comments

Izlazak s frendicama

Kako izgleda ženski izlazak u društvu mojih prijateljica?     „Muškarci su poput vina, što im više vremena prođe, to su samo sve stariji“   ...