‘Dokazi“ o postojanju vanzemaljaca

0

Iako većina smatra da, osim nas, postoji život u svemiru dokaz još ne postoji. Međutim, može li nas ovih osam događaja uvjeriti da vanzemaljci stvarno postoje?

 

„Signal je bio toliko snažan da su stručnjaci i danas zbunjeni kako je toliko snažan signal mogao doći s tolike udaljenosti bez pomoći napredne tehnologije“

 

APOLLO 11

Tri dana nakon lansiranja legendarne svemirske misije Apollo 11, misije koja je odvela prve ljude na mjesec, posada je primjetila čudan leteći objekt za kojeg su prvo mislili da je ostatak potisnih motora od kojih se kapsula odvojila. Međutim, tada je misteriozni NLO odjednom odletio. Do danas nema službenog objašnjenja, a čak je i Buzz Aldrin potvrdio da su primjetili nešto nepoznato.

 

ČUDNI CRTEŽI IZ PRAPOVIJESTI

Od najranije povijesti do starog Egipta, svjedoci smo niza crteža na stijenama koji pokazuju objekte koji izuzetno slične NLO-oma, helikopterima, zrakoplovima , pa čak i podmornicama. Naravno, takve stvari nisu postojale u prapovijesti a pitanje je jesu li crteži samo plod mašte, ili su nas vanzemaljci stvarno već posjećivali?

 

NAPOLEONOV MIKROČIP

U posmrtnim ostacima Napoleona pronađen je zanimljiv predmet koji jako sliči na mikročip. Naravno, predmet je mogao biti ubačen naknadno, ali treba i napomenuti da je sam Napoleon u srpnju 1794. godine misteriozno nestao na nekoliko dana. Kada se vratio tvrdio je da je otet od strane grupe „čudnih ljudi“.

 

BITKA ZA LOS ANGELES

Za razliku od filma, pojam Bitka za Los Angeles se odnosi na stvaran događaj koji se odigrao 24. veljače 1942. godine. Amerikanci su na radarima ugledali čudan objekt koji im se približava, te su u strahu da je riječ o napadu Japanaca otvorili protuzračnu vatru. Unatoč nekoliko izravnih pogodaka, objekt je neoštećen nakon nekog vremena napustio područje.

 

WOW SIGNAL

Istraživače s Ohio State Universityja je 15. kolovoza 1977. godine iznenadio signal iz dubine svemira. Signal je trajao 76 sekundi, nakon čega više nikada nije detektiran, a došao je s udaljenosti od čak 220 milijuna svjetlosnih godina. Ujedno je signal bio toliko snažan da su stručnjaci i danas zbunjeni kako je toliko snažan signal mogao doći s tolike udaljenosti bez pomoći napredne tehnologije.

 

MISTERIOZNI MIKROB

Ruski znanstvenik je 2002. godine otkrio misteriozni mikrob koji je bio u stanju izdržati bilo koju količinu radijacije. Na Zemlji ne postoji takav organizam jer su za takva svojstva preživljavanja potrebne milijarde godina. Sve to natjeralo je znanstvenike da si postave pitanje – je li taj mikrob došao iz svemira?

 

NEPOZNATI ORGANIZMI

Grupa britanski znanstvenika je poslala balon u gornje granice stratosfere kako bi istražila visine. Ono što ih je zbunilo jest mikroorganizma koji je balon slučajno pokupio u stratosferi. Znanstvenici se ne mogu složiti jesu li ti mikroorganizmi nešto što postoji na visinama od 50 kilometara, aili su došli iz svemira.

 

IGRA BROJEVA

Naša galaksija u promjeru je duga oko 120.000 svjetlosnih godina, te broji oko 400 milijardi zvijezda. Negdje oko polovice zvijezda ima po barem jedan planet koji kruži u njihovim orbitama, dakle minimalno 200 milijardi planeta! Jedna znanstvenik je tako 2001. godine koristeći Drakeovu teoriju izračunao da postoje tisuće planeta samo u našoj galaksiji koji imaju idealne uvjete za razvoj života. A po zakonu velikih brojeva…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments