Djevojke koje su prodale nevinost

0

Sedam djevojaka koje su, iz različitih razloga, odlučile prodati svoje djevičanstvo

 

CATARINA MIGLIORINI

Posljednja u nizu djevojaka koje su prodale svoju nevinost je Brazilka Catarina koja ipak, za razliku od ostalih djevojaka, nije odlučila staviti svoju nevinost na aukciju da bi platila školovanje. Ne, Catarina je odlučila 90% zarade dati u humanitarne svrhe! Neki su bili šokirani, neki oduševljeni, ali bez obzira na sve Catarina više nije djevica za 780.000 dolara! Ne samo to, nego je postala prava zvijezda u Brazilu gdje se, između ostalog, slikala i za Playboy i to ponovo za humanitarne svrhe!

 

NATALIE DYLAN

Kako bi platila svoje školovanje 22-godišnja natalie Dylan je odlučila prodati svoju nevinost. Pojavila se u radio showu Howarda Sterna i svijetu objavila „sretnu vijest“. Kako je nezina sestra radila kao „animir dama“ u najzloglasnijem bordelu u Nevadi, vlasnik bordela je napravio aukciju na stranici BunnyRanch.com. Navodno su ponude išle čak do 3.7 milijuna dolara, ali prema Dennisu Hofu, organizatoru aukcije, Natalie je iz svog prvog seksualnog iskustva izašla s osmijehom vrijednim 250.000 dolara.

 

UNGIRL

O 19-godišnjoj djevojci s Novog Zelanda se ne zna ništa osim njezinog nicka „Ungirl“ s aukcije na ineed.co.nz. Potaknuta „uspijehom“ Natalie Dylan, Novozelanđanka se odlučila na isti potez kako bi platila školovanje. Dobila je čak 1.200 ponuda a prihvatila je onu vrijednu 32.000 dolara. „Bilo je to više nego što sam se nadala“ izjavila je „Ungirl“.

 

ALINA PERCEA

Ako mislite da će nam život u Europskoj Uniji biti bajan pogledajte primjer Rumunjske. Njihove djeovjke su prinuđene prodavati svoj „cvijet“ kako bi plaćale školovanje, baš kao što je učinila 18-godišnja Alina koja je htjela studirati računarstvo. U tome joj je pomogao anonimni 45-godišnji talijanski biznismen koji je za zadovoljstvo platio 14.000$. Na kraju nije Talijan jedini bio zadovoljan, jer je i Alina izjavila da joj se zadovoljstvo jako svidjelo. To se zove uspješna transakcija!

 

ROSIE REID

Još jedna djevojka koja je poželjela studiranje financirati prodajom djevičanstva je 18-godišnja lezbijka iz Velike Britanije. U dogovoru sa svojom djevojkom Jess, podala se 44-godišnjem razvedenom ocu dvoje djece za 13.300$. Rezultat svega? Više novaca u džepu, ali i žaljenje za odlukom. Rosie je sama priznala da je plakala danima. Pouka je dakle, jedanput kada prodate djevičanstvo povratka nema!

 

RAFFELLA FICO

Iako je još djevica, odlučili smo je staviti na listu jer njezina ponuda još traje. Unatoč provokativnim slikavanjima za muške časopise, Fico je, baš poput Adriane Lime nekada, još uvijek djevica. Međutim, Raffella je odlučna – ili plati 1.8 milijuna dolara ili ništa. Onaj tko je spreman toliko platiti se još nije javio a od novca Raffella planira kupiti stan u Rimu i pohađati lekcije glume.

 

GRACIELA YATACO

Prva koja je pokrenula trend aukcije nevinosti je bila 18-godišnja manekenka iz Perua Graciela Cataco. Prije osam godina računi za lječenje njezine majke su se gomilali pa se Graciela odlučila na veliki korak. Vrlo brzo je postala omražena u svojoj domovini te je svakodnevno bila zatrpana prijetnjama. Unatoč tome što je željela pomoći majci, nitko nije htio donirati niti dolara za pomoć, svi su se natjecali tko će je više napasti. Jedan Kanađanin je bio spreman ponuditi nevjerojatnih 1.5 milijuna dolara ali je Graciela na kraju, pod pritiskom javnosti, od cijele ideje odustala.

 

{gallery}Djevice{/gallery}

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Posljednja bitka

Najveći akcijski junak svih vremena se vraća onome u čemu je najbolji – pucnjavi i eksplozijama    INFO Datum premijere: 31. siječanj 2013. Redatelj: Jee-woon ...