Celebrityji i njihovi progonitelji

0

Slava donosi puno novaca i zabave, ali privlači i svakakve poremećene fanove što može itekako biti opasno

 

„Knight je stoga počela uhoditi Zetu Jones, a nakon nekoga vremena slati joj i prijeteće poruke u kojima joj je pisala da će je ubiti kao Sharon Tate, te da će njezine ostatke baciti psima“

 

JENNIFER ANISTON

Iako je dobro u 40-tim zvijezda Prijatelja izgleda odlično pa je svojevremeno proglašena najseksipilnijom ženom svih vremena – s čim se ipak ne bi složili. Međutim, ne treba čuditi da Aniston ima cijelu brigadu svojih psihopatskih fanova. Jedan od njih, Jason Peyton, je uhićen blizu njezinog doma a kod njega su pronađeni rola samoljepljive trake, nož i kolekcija poruka namijenjenih glumici. Poremećeni Peyton je već imao povijest pun proganjana slavnih, a vjerovao je da je u vezi s Aniston te da će se ona i udati za njega.

 

JODIE FOSTER

Opsjednutost glumicom Jodie Foster je umalo završila kobno, ali ne za nju nego za američkog predsjednika Ronalda Reagana! Poremećeni John Hinckley je bio uvjeren da je Foster zaljubljena u njega (iako ga nije poznavala) te da će oni zajedno vladati SAD-om. Bivši student Yalea je htio impresionirati Foster tako što je uhodio predsjednike Cartera i Reagana, a kao dokaz svoje ljubavi na Reagana je pokušao atentat. Zatvoren je i osuđen na zatvor za mentalne bolesnike, a kada je čuo da je Foster gay navodno je poludio!

 

MADONNA

Prije dvadeset godina, u dane kada je Madonna bila provokativni seks simbol, poremećeni fan imena Robert Hoskins je pokušao provaliti u dom pjevačice koja je, po njegovim riječima, bila suđena da mu bude žena. Kada su ga spriječili njezini tjelohranitelji, poručio joj je da će joj prerezati grkljan ako se ne uda za njega. Policija ga je brzo uhvatila te je osuđen na 10 godina, a vrijeme u zatvoru je kratio maštanjem o svojoj suđenoj i pisanju pisama koji nikada nisu došli do nje. Danas je Hoskins na slobodi, te se mora redovno javljati policiji.

 

JANET JACKSON

Sestra Michaela Jacksona je uvijek živjela u njegovoj sjeni, pa ne čudi da je pokušavala sve – čak i „slučajno“ ispadanje bradavice na poluvremenu Super Bowla, ne bi li pažnju privukla na sebe. Međutim, koliko god htjela privući pažnju sigurno nije htjela privući pažnju luđaka poput Roberta Gardnera koji ju je proganjao punih 10 godina. Jackson je uspjela od suda ishodovati zabranu prilaska tek nakon što je Gardner pokušao ući u NBC-jev studio noseći nož i velike škare!? Gardner je izjavio da su njih dvoje posebno povezani.

 

JUSTIN BIEBER

Nemaju svi progonitelji samo ljubav na pameti kada uhode poznate osobe, ima onih koji imaju i puno mračnije planove. Ne iznenađuje da se na meti takvih luđaka našao i Justin Bieber, pjevač kojeg mnogi jednostavno vole mrziti. Mark Staake i njegov nećak Tanner Ruane su planirali ubiti pjevača i isjeckati ga na dijelove, a plan je za njih smislio ubojica i silovatelj Dana Martin. Suludi Martin je imao namjeru za sebe zadržati intimne dijelove tijela kanadskog pjevača. Policija je na vrijeme razotkrila plan te su sva trojica završila iza rešetaka.

 

GWYNETH PALTROW

Paltrow je pažnju javnosti na sebe skrenula ulogama u filmovima Sedam i Zaljubljeni Shakespeare, ali je privukla i pažnju 49-godišnjeg Dantea Soiua. Muškarac iz Ohia joj je slao stotine pisama, poklone (od pornografskog sadržaja do čokolada), svoje gole slike, a neke poklone je čak ostavljao i ispred doma njezinih roditelja. nakon što se oglušio na konstantna upozorenja da je ostavi na miru,, Soiu je uhićen i proglašen poremećenim. Kaznu zatvora je odslužio prošle godine, ali je gotovo odmah i vraćen jer je proganjao drugu ženu.

 

JUSTIN TIMBERLAKE

Iako najčešće poznate proganjaju muškarci, među poremećenim fanovima pronađe se i pokoja pripadnica ljepšeg spola. Na svojoj koži je osjetio to i popularni pjevač kojeg je opsjedala 28-godišnja Karen McNeill. Amerikanka je uvjerena da su oni dvoje idealan par i da bi baš ona, a ne Jessica Biel, trebala biti gospođa Timberlake. Nakon što je više puta pokušavala provaliti u njegov dom u Los Angelesu, Timberlake je zatražio sudsku zabranu prilaženja. McNeill je tvrdila da ju je pjevač pozivao u svoj stan, ali joj Sud nekako baš i nije povjerovao, pa se danas mora držati što dalje od njega.

 

UMA THURMAN

Nažalost, svo mahanje mačem koje je naučila u Kill Billu, američka glumica ne smije koristiti u privatnom životu. A mač bi joj itekako dobro došao za rastjerivanje poremećenih individualaca kao što je bivši tjelohranitelj i čistač bazena Jack Jordan. Opsjednuti Jordan je konstantno pokušavao uspostaviti kontakt s objektom svoje požude pa je doslovno Thurman doveo do ruba živaca. Jordan je stoga 2008. godine osuđen na zabranu prilaska, i pokušaja uspostavljanja bilo kakvog kontakta s glumicom na pet godina, ali je već dvije godine kasnije uhićen zbog ponavljanja dijela – ovaj put je to značilo i zatvor.

 

MICHAEL DOUGLAS

Baš poput filma Fatalna privlačnost, Michael Douglas se našao na meti poremećene obožavateljice. DawnetteKnight je postala potpuno opčinjena glumcem, a više od ičega htjela je ostvarit isvoju maštariju – udaju za Douglasa. Ali, ostvarenje tog sna je imalo veliku prepreku – božanstvenu Douglasovu suprugu prelijepu Catherine Zeta Jones. Knight je stoga počela uhoditi Zetu Jones, a nakon nekoga vremena slati joj i prijeteće poruke u kojima joj je pisala da će je ubiti kao Sharon Tate, te da će njezine ostatke baciti psima. Knight je brzo uhićena, a u pritvoru je pokušala samoubojstvo. Osuđena je na tri godine zatvora, a njezin odvjetnik ju je pokušao opisati kao običnu mladu djevojku s celebryti crushom!?

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Hot Wheels Darth Vader automobil

Proizvođač igračaka nam je predstavio koncept inspiriran najmoćnijim filmskim negativcem   Svi fanovi Ratova zvijezda s nestrpljenjem iščekuju iduću godinu kada u kina stiže sedmi ...