Budite najbolje odjeveni u uredu

0

Nekoliko savjeta kako bi najbolje odjeveni muškarac na vašem poslu!

 

„Sat govori više od 1000 riječi, stoga investirajte u lijep i otmjen sat“

 

BUDITE ODVAŽNI S KOMBINACIJOM ODJELA I KRAVATE

Koliko god bilo modno pravilo da s tamnim odjelom ide tamna kravata i obrnuto, nekada treba biti odvažan i napraviti odvažni iskorak. Budite stoga ispred drugih i izaberite kravatu s bojom, koja će biti vidljiva s velike daljine. Svilene kravate možete naći svakakvih boja i uzoraka, stoga pustite mašti na volju.

 

POGODITE S RUPCEM

Danas je to po malo zaboravljeno pravilo, nešto što je kao dio prošlosti, ali s ruPcem u gornjem džepu itekako možete pogodoti i ostaviti dojam muškarca sa stilom. Nepisano je pravilo, kojeg bi se trebali držati, da rubac i kravata budu usklađeni bojama. Zapamtite, sklad je jako važan.

 

MISLITE RUŽIČASTO

Iako ne postoji to pravilo, uobičajeno je da bijela košulja ide s tamno plavom kravatom. Zašto? Mislite iznad okvira i izaberite neke neuobičajene boje poput – ružičaste. Ova boja već odavno nije boja za žene i muškarce koji se osjećaju ženama, stoga se ne brinite za reakciju. Podsjećamo, sklad, ali i odvažnost, je ono što se cijeni.

 

MODNI DODACI SE BROJE

Koja vas stvar može više predstaviti kao muškarca sa stilom od dobrog i kvalitetnog sata? Sat govori više od 1000 riječi, stoga investirajte u lijep i otmjen sat. Svoj ruksak koji nadamo se ipak više ne nosite na posao, zamijenite kvalitetnom aktovkom. I obavezno tenisice zamijenite kvalitetnim cipelama!

 

NAORUŽAJTE SE SAMOPOUZDANJEM

 

I na kraju najvažnije – budite samopouzdani. Sav sklad i vrhunski pogođena odjeća vam neće vrijediti ako je ne nosite ponosno i puni samopouzdanja! Stoga, prije nego pođete na posao, pogledajte se u ogledalo, namjestite sve što treba (ako je potrebno), recite sebi kako dobro izgledate i izađite ponosni na svoj izgled!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Idealna mjesta za seks na brzaka

Donosimo vam osam mjesta koja kao da su idealna za sex na brzinu     ‘Obavezno u stilu filmskog junaka jednim potezom zbacite sve sa ...