Brutalni trening za one najupornije

0

Želite savršeno tijelo a nemate vremena za teretanu? Danas vam predstavljamo još jedan program za sve one koji nisu ljubitelji teretane, i koji ne žele dizati težine, ali žele imati razvijeno tijelo. Ukoliko spadate u tu skupinu evo pravog treninga za vas, uz važnu napomenu da je riječ o izuzetno napornom treningu, iako vam možda na prvu i neće tako izgledati, s kojim ćete uspjeti postići rezultate samo ukoliko ste uporni i ukoliko niste od onih koji lako odustaju.

Ovaj trening ne možete izvoditi u domu već će vam trebati 10-tak metara ravne površine poput ceste, terase ili dvorane. Na početku postavite šest čunjeva, ili bilo kakvih drugih oznaka, u cik-cak položaj, da su jedno od drugog ipak više udaljeni.

Uzmite štopericu u ruku i na početku napravite 10 skater skokova, nakon čega svom snagom trčite cik cak od jedne do druge oznake čime ćete ubrzavati i usporavati – što je i poanta ove vježbe kako bi trenirali snagu, izdržljivost i eksplozivnost.

Do kraja isteka minute odmarate i time završavate jednu rundu, a trening završava kada napravite 20 rundi!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments