Breitlingov Bandit za prave muškarce

4

Ljubitelji pravih muških satova sigurno imaju Breitling visoko, ako već ne na prvom mjestu, na listi svojih omiljenih brendova. Breitling, satna manufaktura koja je usko povezana sa zrakoplovstvom, odiše muškošću, a iznimka nije niti njihov najnoviji model iz Avenger linije –Breitling Avenger Bandit!

Dapače, ovaj model izgleda i još muževnije i robusnije, te je njegova inspiracija vojskom vidljiva na svakom detalju. Bandit je ujedno i prvi model iz Avenger linije čije je kućište od titanija, što je još više pridonijelo „stealth“ izgledu sata. Posebna pozornost je posvećena rukovanju satom u rukavicama pa su pokretni obod i krunica dodatno robusno napravljeni, ali unatoč svojoj robusnosti ovaj sat je prilično lagan te teži svega 100,65 g bez remena!

Kućište od titanija je sa svojih 45 mm „upalo“ točno u sredinu između Avengera II (43 mm) i Super Avengera (48 mm), a u njemu se krije i pouzdani 7750mahanizam koji donosi i 42 sata rezerve. Bandit je vodootporan do čak 300 metara, a dolazi sa cijenom od 31.300 kn!

 

Foto: Breitling.com

 

BreitlingavengerBadnit2 BreitlingavengerBadnit1

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

4 comments

Post a new comment

Najbolji automobili Brzih i žestokih

Izdvojiti 10 najboljih automobila iz franšize prepune brutalnih automobila je bio gotovo nemoguć zadatak   DODGE CHARGER R/T Brzi i žestoki, Brzi i žestoki: Povratak ...