Boje koje bi trebali nositi ove jeseni

0

Svako godišnje doba ima svoje karakteristične boje, pa tako i ovi hladniji mjeseci. Stoga vam danas donosimo pet bolja koje bi trebali nositi ove jeseni, ali i početkom zime.

Tamnocrvena. Ne samo da će odgovarati boji vaše kože, već se tamnocrvena boja može odlično kombinirati sa drugim bojama, ali i svim odjevnim predmetima – od odijela do vesti. Boja koja nikada ne stari ne može biti ništa drugo nego puni pogodak.

Camel. Neki je zovu i pustinjskom bojom, ali još jedna evergreen boja je ponovo „in“ zahvaljujući Kanye Westu koji je nosi u svim mogućim varijantama. Najsavršeniji odjevni predmet u ovoj boji jest kaput u kojem ćete izgledati posebno muževno.

Narančasta. Trenutno jako popularna boja, ali samo ako se pametno kombinira sa drugim bojama jer ukoliko narančasta bude previše dominantna mogli bi izgledati neozbiljno. Odličan je izbor ili za džemper, ili još bolje kariranu košulju u npr. naračnasto-plavim bojama.

Oker. Boja senfa bi trebala biti neizostavna boja u vašoj jesenskoj garderobi jer je odličan izbor za svaku jesensku i zimsku varijantu. Oker je savršena boja za džemper kojim ćete upotpuniti svoj poslovni izgled i ostaviti dojam pravog muškarca sa stilom.

Kaki zelena. Boja koja vam nikada neće dosaditi i čija je najveća prednost to što se može nositi u svim mogućim kombinacijama. Odlično se slaže sa crnom bojom, a savršen je izbor za pilotsku jaknu u kojoj ćete, zajedno s nezaobilaznim Ray-ban naočalama, izgledati kao pravi macho muškarac.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments