Bi li vam prijateljica trebala postati djevojka?

0

Ukoliko vaša najbolja prijateljica pokazuje neke od ovih pet znakova, trebali bi razmisliti o tome da postane vaša djevojka

 

Brojne veze započinju iz strasti, a tek kasnije razvija se prijateljstvo. Ukoliko se prijateljstvo ne razvije, dolazi do pucanja veza. No što ako je situacija obrnuta? Naravno, ako nema strasti, ne možete je glumiti, no ideja da započnete vezu s prijateljicom može biti dobra iz niza razloga. Pogotovo ako pažljivo analizirate ponašanje i emocije vas i vaše najbolje prijateljice.

 

1. GLEDALA JE S VAMA BREAKING BAD DOK STE BILI BOLESNI

Propustila je noćni izlazak, i odlazak u shopping, a to već prelazi očekivanja koja imamo od prijateljice. Ako je izuzetno pažljiva prema vama, postoji interes za nečim više od prijateljstva.

 

2. NJEZINA OBITELJ VAS OBOŽAVA (I OBRNUTO)

Ako često nedjeljom gostujete na ručku kod njezine obitelji i oni vas obožavaju, to je znak da su vas odobrili i primili u svoje krugove.

 

3. ŠTEDITE NOVAC ZA ISTI CILJ

Ako primjerice oboje volite putovanja i to je jedino za što štedite čitavu godinu, to je već veliki zajednički interes, ali i pokazatelj kako imate zajedničke vrijednosti i odnos prema novcu, trošenju i životnim ciljevima.

 

4. NJOJ OSTAVLJATE STVARI NA ČUVANJE

Izuzetno vam je važno da vaše dragocjene stvari ostavite u sigurnim rukama. Isto je i s kućnim ljubimcima. Ako joj dopuštate da se brine o vašem ljubimcu, i vašim stvarima, znači da joj vjerujete, što je dobar temelj za početak veze.

 

5. PRIJATELJSKI ZAGRLJAJ POSTAJE MALO DUŽI

Ako su vaši oproštajni zagrljaji postali nešto dulji, znači da među vama postoji kemija. Nije jednostavno prijateljstvo pretvoriti u ljubav, a laganim koracima ostavljate mjesta da vaše prijateljstvo pređe u nešto više.

 

 

Izvor teksta: vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Emma Watson

Nekadašnja mala štreberica iz Harryja Pottera izrasla je u pravu lijepu mladu damu     Kako je serijal Harry Potter išao kraju bilo je očigledno ...