Beach partyji koje morate posjetiti

0

Ovih 10 partyja na plaži jednostavno morate doživjeti

 

 

‘Iako je broj muškaraca dosta veći nego broj djevojaka, pripadnice ljepšeg spola su uvijek dobro raspoložene za razuzdanu zabavu’

 

FULL MOON PARTY

Haad Rin, Kon Phangan, Tajland

Kao što samo ime govori ovaj ludi party se događa za svakog punog mjeseca na plaži Haad Rin. Sve je počelo 1985. godine, kao party za 30-tak gostiju u drvenom disku nedaleko od plaže, da bi zahvaljujući dobroj zabavi preraslo u partyje kojima prisustvuje do 30.000 ljudi! Zabavlja se do zore uz DJ-eve, žonglere, vatromet i nezaobilazne plesačice.

 

 

WHITE PARTY

Nikki Beach, Marbella, Španjolska

Partyji u kojima je sve obavezno u bijelo, počevši od outfita, su danas postali česti, ali nikoji se ne može nositi s najglamuroznijim – onim na prekrasnoj Nikki plaži na obali Sredozemnog mora. Ovim partyjem se obilježava početak ljeta, a održava se na plaži na kojoj se nalazi cijeli niz fantastičnih klubova. Party počinje u ponoć a završava se spektakularnim vatrometom.

 

 

BENICASSIM FESTIVAL

Benicassim, Valencia, Španjolska

S prekrasnom lokacijom smještenom u blizini Valencije, Benicassim (ili skraćeno FIB) je jedan od najatraktivnije smještenih festivala na svijetu. Četverodnevni glazbeni festival, koji je posvećen i rock, pop i electro glazbi, završava spektakularnim partyjem na plaži koji privuče mlade iz cijele Europe, a najviše Engleze.

 

 

DIDDY’S WHITE PARTY

Hamptons, SAD

Dolaskom jeseni prestaje i ljetno odijevanje, pa se i bijela odjeća sprema u ormar. A koji je bolji način za proslaviti završetak ljeta od White Partyja, kojeg u ovom slučaju organizira Puff Diddy na svom posjedu. Na partyju se tijekom godina vidjelo sve – od polinezijskih plesačica, preko gejši do cirkusanata. Diddy se uvijek znao zabavljati!

 

 

NEW YEARS PARTY

Bondi Beach, Sydney, Australija

I dok se mi na dočeku Nove godine smrzavamo po trgovima, Australci se zabavljaju na plažama. A daleko najzabavniji doček je onaj na plaži Bondi, koji privlači i neke poznate ljude poput Kylie Minogue i Nicole Kidman. Ako se pitate zašto su one postale ovisne o ovom događaju, pogledajte klipove po internetu.

 

 

TURQUOISE

Turqouise Beach Club, Rimini, Italija

Iako nemaju obalu ni približno atraktivnu kao mi, Talijani još uvijek znaju privlačiti goste, pogotovo ako imaju i kakav stariji grad poput Riminija na raspolaganju. Iz Turquoise Beach Cluba, najvećeg beach cluba u Italiji, se pruža prekrasan pogled na starine Riminija, a vlasnike nitko ne gnjavi da stišavaju glazbu. Možda bi naši mogli što naučiti od njih?

 

 

SUPER PARADISE

Super Paradise, Mykonos, Grčka

Grčki Mykonos je na glasu kao jedno od najboljih mjesta za zabavu, a to će posvjedočiti i svi oni koji su posjetili ovo mjesto. Iako je broj muškaraca dosta veći nego broj djevojaka, pripadnice ljepšeg spola su uvijek dobro raspoložene za razuzdanu zabavu. Dodajmo i da je plaža na kojoj je Super Paradise Beach Club, okružena nudističkim plažama.

 

 

BENIRRAS BEACH

Benirras Beach, Ibiza, Španjolska

Kakva bi to lista bila ako se ne bi spomenula i Ibiza? Dok celebrityji (i oni koji pokušavaju to biti) ispijaju skupocjene koktele u Las Salinasu, običan puk željan zabave će posjetiti Benirras gdje se svake nedjelje održavaju ludi partiji bez granica. Odlična glazba, prekrasne žene – što još više čovjek može poželjeti?

 

 

CLUB 55 PARTY

Club 55, St. Tropez, Francuska

St. Tropez, ili cijela francuska rivijera, je  raj za playboye, a svoj vrhunac svi željni zavođenja će imati na Club 55 partyju koji traje cijeli dan i noć. S obzirom da je St. Tropez poznat kao mjesto koje posjećuju prelijepe žene, i da mnoge od njih maštaju o ljetnoj romansi sa zgodnim strancem, ne čudi da je upravo ovaj party omiljeno mjesto lokalnih galebara.

 

 

PURO BEACH FULL MOON

Puro Beach, Palma De Mallorca, Španjolska

Počeli smo s punim mjesecom, i završit ćemo s punim mjesecom. Po uzoru na tajlandske Full Moon partyje, i na Palmi su odlučili napraviti svoje verzije. Španjolska verzija ne privlači toliki broj posjetitelja ali pruža bolji pogled i, za nas Europljanje, ugodniju klimu. Da ne govorimo i da su lokalne djevojke puuuno ljepše.

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najpoznatiji svjetski hakeri

Moderni Robin Hoodovi, kako vidimo Anonymuse, vjerojatno uzore imaju u ovoj petorici     „Imao je samo 16 godina kada je osuđen na zabranu korištenja ...