Analni sex – „Da“ i „Ne“ pravila

0

Nekoliko pravila kojih se potrebno pridržavati kako bi akcija na tražnji ulaz bila ugodna i sigurna

 

„Djevojkama se teže opustiti kod analnog sexa nego muškarcima stoga pustite da on određuje tempo“

 

Analni sex definitivno više nije tabu, međutim još uvijek nije ni svakodnevica u krevetu. Iako, trogo govoreći, analni otvor nije baš predviđen za penetraciju, ako se napravi kako treba analni seks može biti vrlo ugodan. Ukoliko planirate u vaš krevet unjeti i analni sex postoji nekoliko da i ne, kojih se treba pridržavati kako bi oboje uživali.

 

DA – KORISTITE PUNO LUBRIKANTA

Za razliku od vagine anus ne proizvodi svoj lubrikant pa je upotreba lubrikanta na bazi silikona ili vode obavezna ukoliko želite da i njoj iskustvo bude ugodno. Neki proizvođači nude posebne lubrikante za analni sex ali svaki lubrikant će dobro doći. Silikonski lubrikanti imaju prednost jer se sporije troši pa će izdržati do kraja akcije.

 

DA – KORISTITE ZAŠTITU

Mnogi misle da korištenje kondoma nije potrebno iz razloga što djevojka ne može zatrudniti, međutim kondom je itekako potreban, ne samo radi higijene. Spolne bolesti se lakše prenose kod analnog sexa nego vaginalnog jer su stijenke debelog crijeva tanje te se lakše mogu ozljediti.

 

DA – NEKA ONA ODREDI TEMPO

Djevojkama se teže opustiti kod analnog sexa nego muškarcima stoga pustite da on određuje tempo. Koliko brzo, koliko duboko i koliko snažno neka ovisi o njoj. Počnite polagano jer će joj u suprotnom biti bolno i neugodno. Dok vam ne reče da možete brže nemojte ubrzavati tempo jer stvarnost nije porno film u kojem možete odmah navaliti poput Rocca Siffredia.

 

NE – RADITE TO DOK JE TRUDNA

Analni sex je najbolje izbjegavati za vrijeme trudnoće iz dva razloga. Prvi razlog je što su hemeroidi česta pojava u trudnoći pa bi joj penetracija na stražnji ulaz mogla biti itekako bolna. Drugo, ne želite joj prenjeti bakterije u vaginu te joj izazvati vaginalnu infekciju koja bi mogla zakomplicirati i cijelu trudnoću.

 

NE – KORISTITE KREME PROTIV BOLI

Na tržištu se mogu pronaći i kreme za žene koje djeluju kao svojevrsna anestezija i smanjuju bol. Iako zvuči kao dobra ideja, pogotovo za žene koje se boje boli, trebalo bi ih izbjegavati jer je u ovom slučaju bol dobra. Govorimo dobra iz razloga što bi se djevojka mogla ozbiljnije i ozljediti a da toga nije svijesna. Umjesto kreme za opuštanje koristite puno predigre pogotovo na području guze.

 

NE – STAVLJAJTE GA U DRUGE OTVORE NAKON ANALNOG

Ni slučajno ne stavljajte penis u njezina usta ili vaginu nakon analnog sexa jer joj na taj način možete prenjeti bakteriju i izazvati infekciju. Da, djevojke iz pornića vole ATM (ass to mouth) ali one to rade jer su klistirane i dobro plaćene, i unatoč tome još uvijek puno riskiraju. Stoga, neka analni sex bude za kraj.

 

PRAVILA POSTOJE S RAZLOGOM

Možda vam se čini da postoji cijeli niz pravila ali pravila su tu s razlogom. Ako vašoj djevojci analni sex bude traumatično iskustvo budite sigurni da vam više nikad neće dopustiti ulaz „pozadi“. Stoga pazite na pravila, uživat ćete i jedno i drugo i što je važnije – bit ćete sigurni.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments