Alternativne boje odijela koje bi trebali isprobati

0

Kao što smo već više puta napisali sa crnom bojom odijela nikada nećete pogriješiti, baš kao niti s tamno plavom i sivom. Ali, ukoliko su vam te boje dosadile, i htjeli bi biti drukčiji, kupite si odijelo jedne od ove tri boje i pokažite da ste muškarac sa stilom koji ima duha!

 

1smedjeodijelo

SMEĐA

Amerikanci imaju izjavu „no brown in town“, ali unatoč tome smeđa boja odijela je sve popularnija, i pri tome ne mislimo da odijela od samota ili tvida, već na klasične materijale odijela. Tamno smeđa boja je bolja za jesen i zimu, dok su svjetliji tonovi idealni za proljeće i ljeto.

 

2burgundyodijelo

TAMNO CRVENA

U ovoj boji nećete izgledati kao zaposlenik nekog hotela ako izaberete zagasito tamno crvenu boju, a ne neke jarke tonove. Koliko dobro može izgledati dovoljno je pogledati neke slike Ryana Goslinga i Ryana Reynoldsa koji su blistali na red carpetu u ovakvim odijelima.

 

3maslinastoodijelo

MASLINASTO ZELENA

Odijela maslinasto zelene boje su u prošlosti dobila epitet boje za muškarce bez stila, ali to će se promijeniti jer se boja posljednjih mjeseci na tjednima mode širom svijeta vratila u modu! Ukoliko želite pratiti trendove, ovo je boja s kojom bi trebali ići!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najkarizmatičniji rock frontmani

Frontmani rock grupa su ti koji bi trebali nositi bend na svojim ramenima, a ovoj desetorici je to uspjelo najviše zahvaljujući svojoj karizmi   „A ...