Alat koji mora imati svaki muškarac

0

Muškarci jednostavno vole raditi s alatom jer nam je to, izgleda zapisano u genima. Alati većini muškaraca u biti zamjene igračke, pa ih ne zovu bez razloga – igračke za odrasle. Međutim, problem se stvara što kupovini alate ne možemo odoljeti, baš kao ni djevojke i žene haljinama i cipelama, pa nam često u kući nestane prostora za sav alat od kojeg se većina gotovo nikada i ne koristi!

Danas vam stoga donosimo popis alata koji vam treba, i koji bi baš svaki muškarac trebao imati u svojoj jazbini!

1. Čekić. Osnovni alat koji baš svi moraju imati. Služi za zakucavanje čavala ali i ispravljanje različitih stvari i niti jedan popravak nije moguć bez njega!

2. Kliješta. Zabijete li neki čavao krivo i trebate ga izvaditi, ili jednostavno rastavljate nešto  – kliješta dolaze u pomoć.

3. Bušilica. Daleko najpopularniji alat jer izgleda kao pravi muški alata! Bilo da treba objesiti sliku ili napraviti neku rupu, samo ćete tražiti izlike da je uzmete u ruku.

4. Šarafcigeri. Život je bez njih jednostavno nezamisliv. Stoga si nabavite komplet šarafcigera s kojim ćete moći sastaviti i rastaviti baš sve!

5. Brusilica. S jednim od popularnijih alata ćete moći presjeći što god vam padne na pamet. A s obzirom da se zna koliko volimo „uništavati“ stvari…

6. Blanjalica. Ukoliko radite bilo što sa drvom, pogotovo ukoliko modelarite, nećete moći bez ovog alata s kojim ćete ošmirglati u kratkom roku svako drvo koje poželite.

7. Ubodna pila. Prošla su vremena kada se sve pilalo ručnom pilom, tu su sada električne pile s kojima možete pilati drva u svim mogućim oblicima.

8. Francuski ključ. Podesivi francuski ključ je odlično pomagalo, jer se može prilagoditi svakoj vrsti šarafa.  Šarafi na automobilu ili u kući neće biti problem ako imate podesivi francuski ključ.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što se nalazi u vašoj cigareti?

Uživanje u cigaretama lako postane navika, ali jeste li se ikad ozbiljnije zapitali koji se otrovi nalaze u njoj?   BENZEN Najjednostavniji aromatski ugljikovodik se ...