9 savjeta za veću masu

0

Želite nabaciti mišićnu masu? Izgleda jednostavnije nego što jest, ali do željenog cilja možete brze stići uz ovij devet jednostavnih savjeta.

1. Kada je hrana u pitanju trebali bi se držati one „vi ste ono što jedete“. Drugim riječima, ukoliko konzumirate smeće vaše tijelo će biti baš to – smeće.

2. Najvažnije je poznavati vlastiti metabolizam pa stoga ukoliko imate spor metabolizam, i jedite kao da imate spor metabolizam.

3. Kada radite vježbe s bučicama radite između četiri i osam ponavljanja po seriji uz što je moguće veću težinu.

4. Držite tenziju mišića pri treningu 60 sekundi ili manje. Ovo vam pomože da proizvedete više testosterona nego inače.

5. Zapamtite da nekada manje znači više. Dakle, trening s velikim opterećenjem ne smije trajati više od 45 minuta.

6. Nemojte zaboraviti na kardio vježbe koje će vam omogućiti da se riješite masnih naslaga.

7. Trening prilagodite svojim ciljevima. Ukoliko želite masu radite programe namijenjene tome, a ukoliko samo želite definiciju izaberite odgovarajući trening program baš za to.

8. Dodaci prehrani, bilo prirodni bilo umjetni, vam mogu pomoći u ostvarenju silja. Samo vodite računa da uzimate provjerene i kvalitetne stvari.

9. Masa se lako dobija kada radite pravilno, stoga postavite jasan plan treninga i ulažite u male korake koji će vam pomoći da dobijete velike mišiće.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Santana: 10 najboljih pjesama

Iako su svima poznate njihove pjesme dobar dio će se za neke, pogotovo one starije, iznenaditi kada otrkiju da iza pjesme stoji Santana. Također, mnogi ...