9 najseksi teniskih WAG

0

Možda nisu tako popularne kao supruge i djevojke nogometaša, ali i u teniskim ložama se može naći jako seksi djevojaka

 

EsterSatorova

ESTER SATOROVA

Tomas Berdych

Nakon što je prekinuio s tenisačicom Licuom Safarovom, Berdyh je prohodao sa češkim modelom prelijepom Ester Satorovom, poznatom po vrućim Instagram slikama.

 

ZairaNara

ZAIRA NARA

Juan Monaco

Argentinski model i TV voditeljica, Zaira Nara, djevojka je velikog zavodnika Juana Monaca. Nara je inače bila zaručena za urugvajskog nogometaša Diega Forlana.

 

JenniMostrom

JENNI MOSTROM

Robert Soderling

Prelijepa Šveđanka Mostrom je supruga švedskog tenisača Soderlinga s kojim ima i dvogodišnju kćer Oliviu. Mostrom je prije udaje bila solidna igračica golfa.

 

AlixBex

ALIX BEX

Jeremy Chardy

Francuski tenisač Jeremy Chardy je u sretnoj vezi s belgijskom (nepoznatom) tenisačicom Alix Bix, o kojoj je gotovo nemoguće pronaći bilo kakve podatke na internetu.

 

BiljanaSesevic

BILJANA ŠEŠEVIĆ

Janko Tipsarević

Seksi Biljana je u vezi sa srbijanskim tenisačem već sedam godina, a od 2010. godine su u braku. Početkom ove godine Biljana i Janko su dobili svoje prvo dijete.

 

SaraFoster2

SARA FOSTER

Tommy Haas

Supruga njemačkog tenisača je američki bivši model, a sadašnja glumica koja je najpoznatija po ulozi u seriji 90210. Par je 2010. dobio i prvo dijete, kćerku Valetninu.

 

AnfisaStahovsky

ANFISA STAKHOVSKY

Sergiy Stakhovsky

Da Ukrajinci i Rusi ipak mogu zajedno dokazuju u Sergiy i njegova seksi supruga, ruski model Anfisa. Lijepa Anfisa se može pohvaliti i diplomom iz marketinga.

 

StaceyGardner

STACEY GARDNER

Mardy Fish

Mardy Fish možda nije poznat kao vrhunski tenisač, ali je zato poznat kao sretnik koji je u rujnu 2008. godine oženio prelijepu odvjetnicu iz Kalifornije Stacey Gardner.

 

KristinaMilkovic2

KRISTINA MILKOVIĆ

Marin Čilić

Nevjerojatno je kako na baš svim listama najseksi djevojaka tenisača nedostaje predivna Kristina Milković, koja je svojevremeno bila najseksi Dubrovkinja po izboru čitatelja (tadašnjeg dubrovačkog magazina) Kulta.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Muškarci i seks u tridesetim

Kvalitet, a ne kvantitet, parola je koje se drže muškarci u 30-tim kada je seks u pitanju    „Na vašu sreću „stvar“ se zahuktala, ali ...