9 modnih savjeta za niske muškarce

0

Ukoliko ste niži muškarac možete napraviti ovih par modnih trikova kako bi izgledali viši

 

1. Duge hlače vas neće napraviti višim, već će samo naglasiti nedostatak centimetara. Stoga je jako važno da uvijek kupujete hlače koje su odgovarajuće dužine, ili ih skratite ukoliko su predugačke. Ni slučajno ih nemojte zavrtati na dnu.

2. Isto pravilo vrijedi i za košulje. Košulja ne bi trebala prelaziti preko prepona kada je nosite „ispod“ hlača, odnosno još i kraća ukoliko je nosite da prelazi preko hlača.

3. Majice i džemperi s V izrezom su vaš prijatelj jer će vizualno izdužiti vaš vrat pa ćete izgledati i viši, tj. duži.

4. Ukoliko oblačite odijelo niti slučajno nemojte izabrati leptir mašnu već se odlučite za dobru star provjerenu kravatu.

5. Izbjegavajte jakne koje preko kukova i kapute koji vam idu skroz do poda.

6. Birajte tanje materijale i tamnije boje koje stvaraju optičku varku. Dobar savjet je i da se obučete u više nijansi neke iste boje – to je trik koji koriste mnogi dizajneri.

7. Vertikalne pruge su još jedan dobar trik jer će vas izdužiti. Majice i košulje na horizontalne pruge zaboravite.

8. Ne zaboravite niti da vam cipele mogu dodati koji kilogram. Birajte one sa debljim džonom ili u cipele stavite uložak.

9. Duga kosa u ovom slučaju nije opcija jer vam vizualno skraćuje dužinu vrata, odnosno još vas više skraćuje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najneuobičajeniji erotski festivali

Oko seksa se danas vrti cijela industrija a mi vam donosimo sedam najboljih festivala na svijetu čija je tematika – seks!   FESTIVAL EROTSKE UMJETNOSTI ...