8 životnih pravila za prave muškarce

0

Biblija nas uči da živimo po 10 Božjih zapovjedi, a svaki bi se pravi muškarac morao držati i ovih osam pravila

 

MUŠKARAC MORA POŠTOVATI SVOJU OBITELJ

Danas je većini „gay“ poštovati svoju obitelj, prije svega suprugu i majku. Ali, biste li se to usudili reći gangsterima  iz prošlog stoljeća kojima su majke bile na prvom mjestu? Pravi muškarac vodi računa o svojoj obitelji – supruzi, djeci, majci, ocu, sestrama i braći. Pravi muškarac mora naporno raditi kako bi hranio i štitio svoju obitelj. Supruga mora biti ispred drugih žena, a djeca ispred svih. Ukoliko vam tko tvrdi drukčije, taj nije pravi muškarac, taj je samoprozvani „frajer“.

 

MUŠKARAC JE ODAN SVOJIM PRIJATELJIMA

Prijatelji su najvažnije bogatstvo, i veza među prijateljima se nikako ne smije prekinuti. Ukoliko vam prijatelj oda neku tajnu, ta tajna mora s vama u grob. Bez iznimki! Ukoliko vas prijatelj zazove za pomoć, ostavljate sve što radite i odlazite mu pomoći. Ukoliko vas prijateljeva djevojka zazove kako bi vas ispitivala o njemu, vi ne znate ništa! Ukoliko vas prijatelj pozove jer ga je ostavila djevojka, vaša je dužnost da mu kupite pivo i dozvolite da se izjada!

 

MUŠKARAC NIKADA NE OSTAVLJA PRIJATELJA IZA SEBE

Ukoliko je prijatelj upao u tučnjavu vaša je dužnost da mu pomognete, čak i pod cijenu toga da izgubite koji zub. Ukoliko je prijatelj na dobrom putu da mu se posreći s nekom djevojkom, vađa je dužnost da ne odlazite sve dok isti bar ili klub ne napusti i on. Čak i ako se i vama pruža prilika da odete s nekom djevojkom, ne odlazite dok nije otišao i prijatelj!

 

MUŠKARAC JE ODGOVORAN ZA SLABIJE PRIJATELJE

U čoporima uvijek postoje jači i slabiji. Oni jači, ne ogovaraju niti izrugivaju one slabije, već im pomažu savjetima i provode vrijeme s njima. I tu je najveća razlika između pravih muškaraca i „alpha muškaraca“. Dok će alpha muškarac svugdje isticati kako je on glavni, i koristiti svaku priliku da se naruga slabijima, pravi muškarac će onog slabijeg zaštititi i pomoći mu na podizanju samopouzdanja.

 

SESTRE, MAJKE I BIVŠE DJEVOJKE SE NE DIRAJU

Ako ste pravi muškarac, ovo će vam biti vrlo jasno. Koliko god bile zgodne – sestre, majke i bivše djevojke se ne smiju dirati, ni pod koju cijenu! Trebali bi biti dovoljno odrasli da ga možete zadržati u hlačama. Izlasi s rodicama su dozvoljeni, ukoliko se prijatelj slaže, ali pravi muškarac će poštovati i djevojku i prijateljstvo, pa svom prijatelju neće iznositi nikakve detalje iz veze.

 

MUŠKARAC ĆE UVIJEK BITI PRATNJA PRIJATELJU KOD UPUCAVANJA

Bez obzira na vaše planove, ukoliko prijatelj zatreba pomoć pri upucavanju vi ćete mu odmah pohrliti u pomoć. Ukoliko prijateljeva „meta“ ima pratnju, vaš je posao da je zabavljate cijelu večer, koliko god vam ta djevojka bila nesimpatična ili neatraktivna. Čak je i Iceman u Top Gunu shvatio da mora biti wingman Mavericku!

 

MUŠKARAC UVIJEK MORA BITI ISKREN

Kod djevojaka ovo pravilo funkcionira na drugi način pa će prava prijateljica reći da je frizura dobra bez obzira koliko loša bila. Pravi muškarac, s druge strane, mora biti iskren, bez obzira o čemu je riječ. Pravi muškarci nisu djeca, i mogu podnjeti istinu koliko god ružna bila. Stoga, ako vas prijatelj pita što mislite o njegovoj djevojci, recite svoje stvarno mišljenje, bez uljepšavanja!

 

MUŠKARAC VRAĆA SVOJE DUGOVE

Današnja je ekonomska situacija takva da se mnogi moraju zadužiti kod prijatelja. Ako ste i vi od takvih, zapamtite da vas nikada ne treba biti sram pitati posudbu od prijatelja, jer prijatelji su tu da pomognu. Međutim, jednom kada posudite novac nikada ne smijete zaboraviti da taj novac morate vratiti. Koliko god da je iznos velik, ili nije, dug se mora vratiti do posljednje lipe!

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Lexus LF-NX 2014 koncept

Zanimljivi crossover koncept za kojeg se nadamo da će se jednog dana pojaviti i na cestama   „Iako je riječ o konceptu, iz Lexusa tvrde ...