8 egzotičnih seks poza

0

Ukoliko su vam dosadile standardne poze i njihove varijacije, isprobajte jednu od ovih napornih, ali uzbudljivih, poza

 

VELIKI MEDVJED

Ova je poza odlična za sve one koji vode računa o svom tijelu, jer ćete s ovom pozom osim seksa dobiti i odličnu vježbu za ramena, bicepse i core. Sjednite na rub kauča ili kreveta, a noge oslonite na neku stolicu, fotelju ili otoman. Oslonite se rukama tako da vam je guza u zraku, a djevojka vas treba zajašiti tako da nogama dodiruje tlo. Sve što vam ostaje je podizanje i spuštanje tijela kao da radite obrnute sklekove!

 

KAUBOJ

Kaubojka poza vam je dobro poznata, ali jeste li znali da postoji i njezina muška verzija? Djevojka leži na leđima skupljenih nogu, dok vi sjednete na nju tako da vam koljena dodiruju tlo, te penetrirate. Ova poza je teška za izvesti, pogotovo za slabije obdarene, a i prilično je naporna jer se ne smijete naginjati prema naprijed. Ali, kod djevojke će izazvati intezivne orgazme pa se vrijedi pomučiti.

 

INTERSEXTION

Poza koja je donekle slična žlici, ali se prilično izbjegava zbog neudobnosti iako nudi prilično zabave i orgazama. Djevojka legne na bok, a muškarac iza nje pod kutem od 90 stupnjeva. Donja noga djevojke mora biti ispod vaše donje noge, a gornja ispod vaše gornje – dakle morate biti isprepleteni. Upravo u tom isprepletanju leži problem, ali penetracija dolazi u za djevojke zanimljivom kutu ulaska.

 

MAJSTORSTVO

Jednostavna za izvedbu, ali će tražiti povjerenje vaše partnerice u vas. Sjednite na rub kreveta s nogama na tlu. Partnerica vam sjeda u krilo, te se nakon penetracije spušta leđima prema tlu, tako da je u konačnici paralelno s tlom. Ova pozna ne omogućuje duboke pokrete pa će sve ovisiti o vašoj sposobnosti ritmičnih pokreta zdjelicom.

 

BUŠILICA

Ovu ste pozu sigurno već vidjeli u nekom od porno filmova, ali ju je u stvarnosti teško izvesti jer partnerica mora biti izuzetno fleksibilna. Dakle, djevojka mora reći na leđa, podignuti guzu u zrak te se prevrnuti skroz toliko da joj stopala dodiruju tlo. Muškarac doslovno sjeda na nju i penetrira. Žene koje su je uspjele izvesti svjedoče da im je poza pružila puno užitka, što zbog kuta penetracije, a što zbog osjećaja da rade nešto zločesto.

 

ZAMJENJENI POLOVI

Vrlo zanimljiva verzija žlice za koju smo sigurni da je nikada niste probali (osim ako ste već proučavali materiju). Razlika između žlice i ove poze je u tome što ste okrenuti suprotno pa su u ovoj pozi tako njezine noge uz vašu glavu i obrnuto). Poza je zanimljiva, ali budite oprezni jer će vaš penis biti pod čudnim kutom pa bi preveliko naprezanje moglo dovesti do ozljede.

 

BIK KOJI SJEDI

Sjednite na krevet raširenih nogu, dok djevojka legne na leđa i nakon penetracije podiže noge na vaša ramena. Ovo je vrlo erotična i zanimljiva poza koja je udobna za oba partnera, ali je nedostatak u tome što imate malo prostora za pokrete, stoga će sve ovisiti o vašem i njezinom radu zdjelicom. Užitak dodatno može pojačati stimulacija klitorisa prstima ili seksualnim pomagalom.

 

KOLICA

Sjećate li se kako smo se u školi igrali kolica, igre u kojoj bi jedno dijete uhvatilo noge drugoga, podiglo ih u zrak i vozilo ga kao kolica? E pa ovo je dosta zabavnija verzija za odrasle! Uhvatite vašu djevojku za noge i podignite ih tako da ona bude u zraku oslanjajući se rukama o tlo. Raširite joj noge i penetrirajte, istovremeno joj čvrsto držeći bedra radi njezine stabilnosti. naporna poza, pogotovo za nju, ali se isplati jer je osjećaj itekako ugodan za oba partnera!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments