7 znakova da ste uspjeli zarobiti njezino srce

0

Svi znakovi koje žene pokazuju su očiti, ali vrlo suptilni

 

Nije nepoznanica da se često kaže kako je razumjeti žene ravno nemogućoj misiji. Ipak, svi znakovi koje žene pokazuju su očiti, ali vrlo suptilni. TOI donosi popis znakova po kojima možete prepoznati da ste uspjeli ‘zarobiti’ njezino srce…

 

1. NIŠTA JOJ NIJE VAŽNIJE OD VAS

Na sve vaše poruke, mailove, chatove odgovorit će gotovo odmah ili u vremenskom roku kraćem od sat vremena nakon što ste joj uputili poruku.

 

2. NETKO KAO VI

Njezina definicija Gospodina Savršenog je vrlo slična vašem opisu i vrlo često će reći da ste upravo vi ono sve što je oduvijek tražila kod muškarca.

 

3. Njezine prijateljice su i vaše

Kada je ona zaljubljena preko ušiju, to znaju i njezine prijateljice. Često slušaju o vama samo riječi hvale. Njezine prijateljice povezat će se s vama preko društvenih mreža, imati vaš broj mobitela, ali nikada neće pričati s vama dulje od pet minuta.

 

4. Blizu uz vas

Bez obzira na to sjedite li negdje vani u restoranu, kafiću, klubu ili samo šetate ulicom, ona će se uvijek priljubiti uz vas koliko god može.

 

5. Uvijek je tu za vas

Ona će u trenu ostaviti sve svoje obveze da bi bila uz vas kada vam je to potrebno. Bez obzira na to koje je doba dana ili noći, jeste li trijezni ili pijani, kada je nazovete uvijek će se javiti i razgovarati s vama.

 

6. Sve mora biti savršeno

Ona će se potruditi da prije sastanka s vama izgleda savršeno. Pripremat će se duže i temeljitije, pazit će na svaku sitnicu i pojavit će se pet minuta prije dogovorenog vremena.

 

7. Ima svoje ljubomorne trenutke

Ako joj kažete kako je neka djevojka lijepa, osjetit ćete promjenu tona u njezinu glasu. Zatim će provesti sljedećih sat vremena nabrajajući sve ono negativno što može (i ne može) naći kod nje.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Oralna Kama sutra za njezin užitak

Zaboravite standardnu pozu u kojoj je oralno zadovoljavate, ovih osam poza vam garantiraju bolje rezultate!   68 Ne, nismo pogriješili – poza se stvarno zove ...