6 tajni koje krije od vas

0

Kada voli, žena će muškarcu dati i ‘tijelo i dušu’, Ali neke će stvari ipak zadržati samo za sebe

 

NJENA SEKSUALNA POVIJEST JE TAJNA

Sigurno ste jednom dotakli te teme i upitali je: S koliko si ih spavala? I dobili ste odgovor, lakšim ili težim putem. Ali rijetko kada će taj odgovor biti zaista iskren. žene će ili preuveličati tu brojku ili smanjiti jer ne žele da ih se osuđuje.

Ako kaže da je imala ‘premalo ‘ partnera to će je prikazati neiskusnom, a ako kaže previše stvorit će o njoj sliku… Pa znate već.. Zato je najbolje da ova tema i ovaj podatak o broju bivših seksualnih partnera koje je ONA imala ostane tajna, kaže stručnjakinja za veze Rachel DeAlto za Men`s Health.

 

IMA DUGOVA

U današnje vrijeme rijetko tko nema dugova, ali ako ona krije svoje to znači da joj je zbog toga neugodno i osjeća krivnju, tvrdi stručnjakinja Terri Orbuch. Financijski problemi u vezi čest su uzrok razvoda pa je razgovor o financijama jako bitan, posebice ako ste u vezi dulje vremena. Razgovarajte, nemojte se osuđivati ako postoje financijski problemi.

 

UHODI SVOG BIVŠEG NA FACEBOOKU

Ako često prati što se događa s njenim bivšim putem društvenih mreža to može biti pogubno za vašu vezu. To može značiti da nije načisto s osjećajima prema bivšem ili u vezi s vama ne dobiva sve ono što joj je potrebno da bude sretna, kaže De Alto. Nemojte je optuživati da je ‘uhoda’ već je upitajte što je to plaši u vezi s vama i kako prošle veze utječu na ovu, preporučuje stručnjak Paul Hokemeyer.

 

KORISTI VIRBATOR… ČESTO

Zašto žena šuti o tome? Brine se da će spoznaja da ima ‘pomoćnika’ povrijediti muškarčeve osjećaje. Brine se da njen izabranik ne stegne dojam da joj ‘ on nije dovoljan’ u krevetu i da ne zna zadovoljiti. Ali stvarnost je drugačija. Kada koristi vibrator sasvim sama, ona je skroz usredotočena samo na svoj vlastiti užitak, a ne zajednički. Ne morate znati što se događa između nje i vibratora, ali možete je zamoliti da se zadovolji ispred vas da dobijete uvid u to što je stavrno izluđuje.

 

NE IZGLEDA UVIJEK SAVRŠENO

Ona želi da je vi vidite u najljepšoj verziji sebe. Dopustite joj da zadrži tu svoju tajnu za sebe i da za vas uvijek želi biti lijepa i poželjna. Ako želite da se osjeća ugodno i u što prirodnijom izdanju, kada legne u krevet bez trunke šminke recite joj da je lijepa.

 

UŽIVALA JE I U BOLJEM SEKSU

Naravno, samo u fizičkom obliku. Ako ovu tajnu drži za sebe moguće je da postoji neki problem o kojem se ne razgovara i da to dovede do rjeđeg seksa. Parovi koji su zadovoljni seksualnim životom  65 % su sretniji zajedno u odnosu na parove nezadovoljne seksualnim životom, pokazalo je istraživanje iz 2011. godine  objavljeno u časopisu Journal of Sex & Marital Therapyone. Nemojte je pitati je li zadovoljna seksualnim životom, što će drugo odgovoriti nego potvrdno. Umjesto toga, radije je pitajte želi li nešto promijeniti i poboljšati.

 

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

GWA 300 SLC Mercedes Roadster

GullWing America  je za svog kupca proizveo jedinstveni retro automobil   „GullWing America je na podvozje AMG-ovog SLS-a ručno izradila karoseriju 300 SC-a od aluminija“ ...