Hoće li vas prevariti?

0

Djevojke koje su u dugoj vezi, a njom nisu zadovoljne, imaju veću tendenciju prevare nego prekida

 

U dugoj ste vezi, ali vidite da stvari više nisu kao prije. Možete se pravdati da je tako kod svih, ali bi se u biti trebali zabrinuti što će biti s vašom vezom. Djevojke u dugoj vezi koje vezom nisu zadovoljne će drukčije reagirati nego one koje su tek na početku veze. Ove druge će vezu prekinuti bez puno razmišljanja, dok će one u dugoročnijim vezama to teže napraviti. Stoga su veće šanse da će vas djevojka, s kojom ste u dugoj vezi, prevariti nego da će vam dati košaricu. Ukoliko primijetite ovih pet stvari u vašoj vezi, trebali bi ozbiljno popričati sa djevojkom i riješiti problem prije nego dođe do eventualne prevare.

1. Intezivno izlazi, ali bez vas. Da se razumijemo, ukoliko ne dozvoljavate djevojci da izlazi bez vas ili vam smeta kada ona izađe sa svojim društvom, vi ste taj koji ima problema. Ali, ukoliko ona konstantno izlazi sa svojim društvom, i ne pada joj na pamet pozvati i vas, a broj vaših zajedničkih izlazaka je sve manji i manji, očigledno je da se vašoj vezi sprema kraj. Pitanje je samo hoće li vas prevariti ili će prekinuti.

2. Prestala je izražavati svoje osjećaje. Kada djevojkama nešto smeta, one će vam jasno dati do znanja što misli o tome. Svi smo to prošli, i najčešći uzroci svađa su baš to jer ona počne prigovarati na neka vaša ponašanja. Međutim, ukoliko odjednom prestane to raditi, to i nije dobar znak kako bi možda mogli pomisliti. To znači da se emocionalno udaljila od vas i da joj je postalo svejedno što vi mislite i radite.

3. Pazi na svoju težinu. Ima djevojaka koje jednostavno uvijek drže do sebe, bez obzira bile u vezi ili ne, i koliko godina imale. Ipak, većina djevojaka, nakon što uđu u stabilnu vezu prestane posvećivati sebi toliku pažnju koliku je posvećivala dok je bila sama, ili kad ste tek prohodali. Ako odjednom primijetite da se ponovo počela sređivati, i voditi računa o svakom kilogramu viška, moguće je da se, svjesno ili ne, priprema ponovo za samački život.

4. Nije zainteresirana za seks. Sjećate li se kako na početku veze niste mogli skinuti ruke jedno sa drugog? Iako je sasvim normalno da strast s vremenom splasne, ipak nije normalno da seksualni život u potpunosti zamre. Ukoliko ne postoji neka situaciju poput one da ste tek dobili dijete, da živite u prepunoj kući, ili da ste upravo imali neki tragičan slučaj, potpuni izostanak seksualnog života znači da vam jednostavno nije stalo jednom do drugog.

5. Dosadno joj je. S vremenom dani postaju copy/paste, ili kako ide legendarna pjesma „kuća, posao, posao kuća“. Međutim, to ne znači da se ne trebate potruditi napraviti ponešto posebno kako bi razbili monotoniju. Prava djevojka će znati cijeniti svaki trud, ali ako ona reagira dosadom na vaše pokušaje trebalo bi vam se upaliti crveno svjetlo.

 

Foto: via Huffingtonpost

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Je li oralno zadovoljavanje – seks?

Istraživanje Instituta Kinsey je dalo zanimljive rezultate koje će svima koji šaraju dati opravdanje   Znanstvenici s Instituta Kinsey pozabavili su se definicijom seksa. Zanimalo ...