5 vunenih odijela za ovu zimu

0

Nakon godina i godina rada s umjetnim materijalima dizajneri se vraćaju prirodi i korištenju prirodne vune! Proizvodnja vune je ponovo u porastu, odijela od vune su ponovo in, i ova zima će definitivno biti u znaku vune. Stoga bi, ukoliko želite pratiti trendove, trebali obratiti pozornost na ove dizajnere čija vunena odijela osvajaju svijet!

 

T_BG_SINGLE.indd

TOM FORD

Jedan od najpoznatijih i najobožavanijih dizajnera među muškarcima je lansirao liniju odijela u čijoj je proizvodnji korištena najkvalitetnija Merino vuna. Zahvaljujući modernom izgled i kvaliteti ova odijela će pružiti potrebno samopouzdanje svakom muškarcu.

 

02hilfigervuna

TOMMY HILFIGER

Budite muškarac sa stilom tako što ćete izgraditi svoj izgled slojevito se oblačeći u Hilfigerove modne artikle izrađene od najfinije vune – od prsluka, do odijela i kaputa, koji će vam pružiti potrebnu zaštitu i udobnost.

 

03lauren

RALPH LAUREN

Zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima, među kojima prednjači svjetski poznata Merino vuna, odijela iz najnovije Ralph Laurenove kolekcije su udobna i pogodna za sve prilike – poslovne u kombinaciji s košuljom i kravatom, ili bez za opuštenije izlaske i primanja.

 

04jcrfew

J CREW

Ukoliko niste ljubitelj klasike, već želite eksperimentirati i biti predvodnik novih stilova, nova odijela iz kolekcije J Crewa su prava stvar za vas. Njihovo paterni, stil i način izrade su nešto što će vas učiniti itekako primjećenim.

 

5browne

THOM BROWNE

Da tradicija i eksperimentiranje, tj. novotarije, idu zajedno pokazuje i Thom Browne svojom novom kolekcijom kojom dominiraju klasična odijela s „twistom“. Kvalitetni tradicionalni materijali prilagođeni novim vremenima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako upoznati njene roditelje?

Došao je i taj trenutak kojeg se svi bojimo – vrijeme je za upoznavanje njenih roditelja, stoga vam donosimo par savjeta koji vam mogu pomoći ...