Kategorije
Moda

5 stvari koje mora imati svaki ozbiljan muškarac

Koliko god to bilo pogrešno, i koliko god se mi to trudili sakriti, činjenica je da je prvi dojam izuzetno važan i da ćemo prvo mišljenje o nekome stvoriti u prvih nekoliko sekundi. Nažalost, prvi dojam se i teško ispravlja, stoga će se svaki pravi muškarac potruditi da ostavi dobar prvi dojam. Ukoliko želite biti pravi ozbiljni muškarac koji će ostaviti dojam osobe koja drži uzde života u svojim rukama, i koju bi svi uzeli za poslovnog i životnog partnera potrebno je poraditi i na svom stilu, pa vam stoga danas donosimo popis stvari koje vam se možda na prvu ne čine toliko važne, ali koje će od vas u sekundi ostaviti dojam ozbiljnog poslovnog muškarca.

Sat. Kvalitetan sat je jedna od onih stvari koju će drugi muškarci odmah primijetiti. Sat više nije samo nešto što pokazuje vrijeme, već statusni simbol i odličan modni dodatak. Izbjegavajte digitalne i previše mladenačke satove, te umjesto toga izaberite kvalitetan sat koji dovoljno govori za samog sebe. Također, možete imati više satova koje možete kombinirati ovisno o vašem outfitu i prilici.

Remen. Rijetko tko danas nosi remen samo da bi pridržavao hlače jer je remen postao i odličan modni detalj. Svaki muškarac bi tako trebao imati barem jedan kvalitetan crni remen, ali dobro dođu i smeđi, kao i remen vojnog tipa za ležernije prilike. Kod remena vodite računa o pravilu po kojem se boja remena kombinira s bojom cipela.

Novčanik. Nadamo se da niste od onih koji novce drže po različitim džepovima, pa u trenutku kada morate nešto platiti kopat po džepovima tražeći novac. Nema ništa gore i neozbiljnije od te scene, stoga investirajte u kvalitetan novčanih u kojem ćete čuvati ne samo novac već i različite kartice. Pazite i da ne gurate previše stvari u novčanik da vam se ne bi dogodilo isto što i George Costanzi.

Sunčane naočale. Sunčane naočale nisu samo modni artikl jer su vam potrebne, pogotovo ljeti. Sigurno ne želite žmiriti na nekom poslovnom sastanku, kao i u vožnji. Sunčanih naočala ima različitih tipova i izaberite onaj koji vam najviše odgovara, ali pazite da na poslovne sastanke ne idete s nekim sportskim naočalama. I obavezno s naočalama kupite i kvalitetnu kožnu futrolu.

Torba. Da, svaki muškarac mora imati i kvalitetnu torbu. Nećemo sada o tome jesu li klasične torbe za žene ili muškarce, ali ukoliko ste ozbiljan i poslovan muškarac barem kvalitetna aktovka je nešto što jednostavno morate imati. Muškarac koji nosi ruksak ili svoje papire nosi u fascikli nije netko tko će ostaviti dojam ozbiljnosti.

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *