5 savršenih frizura na stranu

0

Od ovih pet celebritiyja možete naučiti kako napraviti modernu frizuru s razdjelkom na stranu!

 

01clooney

GEORGE CLOONEY

Čovjek koji odiše profinjenošću, stoga ćete, ukoliko želite izgledati kao Clooney, morati voditi računa i o odijevanju. Ova frizura ujedno zahtjeva i često održavanje a da je napravite kako treba trebat će vam pomoć i laka za kosu.

 

02gosling

RYAN GOSLING

Žene jednostavno obožavaju Goslinga, prije svega zbog njegovih mišića, ali složit će se i da mu frizura savršeno stoji. Manje formalna nego kod Clooneya, treba ostaviti dojam malenog nemara, a za napraviti ovu frizuru trebat će vam samo gel i kratki pokreti prstima.

 

03dicaprio

LEONARDO DICAPRIO

Leonardu DiCapriju ova frizura jednostavno savršeno stoji jer dodatno ističe njegovu dominaciju i samopouzdanje. Ova frizura je nešto duža nego druge, dok su strane kraće, pa će stajati većinom samo onima koji imaju „okrugliju“ glavu.

 

04beckham

DAVID BECKHAM

Modna ikona jednostavno ne može imati potpuno kratku frizuru pa je i njegova kosa malo duža, ali za razliku od DiCapriove njegova nije spuštena, već mladenački podignuta. Međutim, ova frizura će tražiti puno pažnje pošto ne želite da izgleda previše mladenačka i neuredna.

 

05draper

DON DRAPER

Dobro, Draper je fiktivan lik ali je toliko prihvaćen da ga možemo staviti na ovu listu. Ovo je klasična retro frizura iz 50-tih koja je, baš zahvaljujući Draperu, postala izuzetno popularna. Ostaviti će dojam urednosti i praćenja trendova.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najopasnije ceste na svijetu

Donosimo vam 13 najopasnijih cesta kojima bi se uputili samo najveći avanturisti i najbolji vozači   „Kao i kod drugih opasnih cesta u Južnoj Americi, ...