5 savjeta kako biti kao Conor McGregor

0

Conor McGregor je bez sumnje jedan od najuzbudljivijih boraca koji su se pojavili u UFC-u u posljednje vrijeme. Irac koji je osvojio publiku i pokrenuo pravu McGregormaniju je obilježio prošlu MMA godinu. Međutim, ovdje nismo da pričamo o njegovim uspjesima u oktagonu jer je jednako uspješan i van njega – i to zahvaljujući svom stilu. McGregor je jedan od najbolje odjevenih muškaraca današnjice, te nam je najbolji pokazatelj kako se može izgledati kao pravi muškarac. Od njega stoga možemo naučiti ovih pet stvari.

 

IMAJTE PRAVOG ČOVJEKA

Koliko nas pozna pravog krojača? Gotovo pa nitko, a reći ćete čak i da je krojač zanat koji izumire. Ali, ukoliko želite da vam odijela stoje kao salivena morat ćete „poznavati pravog krojača“. Ovo je posebno važno ukoliko ste, kao i Conor sportske građe, jer ćete teško naći odijelo koje će vam potpuno savršeno stajati. I tu u spas dolazi krojač koji jednostavnim potezima može napraviti čudo. Malo ih je, ali pravi vam može biti vrijedan zlata. Računajte da bi po pravilu 20% mjesečnog budgeta, koji odredite za stil, trebalo ići na usluge krojača. Naravno, ukoliko želite izgledati besprijekorno.

 

PRSLUK JE VAŽAN

Mnogi muškarci smatraju da je prsluk sasvim nevažan modni artikal, odnosno nešto što se eventualno nosi samo na vjenčanju. Ali, prsluk itekako može podići vaš izgled na viši nivo, a to Conor McGregor dobro zna! Ukoliko ste sportski građeni istaknut će vaša ramena i suziti u struku ističući dodatno vaš naporni rad u teretani. A ukliko imate pokoji kilogram viška, prsluk će ih uspješno maskirati. Prsluk ujedno dodaje na profinjenosti i apsolutno je nešto što bi se trebalo naći u vašoj garderobi.

 

USKLADITE KRAVATU S RUPČIĆEM, ALI…

Zapamtite jednu stvar – kravata i džepni rupčić trebaju biti usklađeni, ali nikako isti! Pogledajte slike Conora McGregora i vidjet ćete koliko je usavršio tu tehniku, i kako slijedeći njegov primjer možete napradovati kao muškarac sa stilom. Mogu biti slične boje, odnosno boja koje se nadopunjuju, ili sličnog paterna ali različitih veličina. Kako god, samo da nisu potpuno isti. I nikako da ni jedno ni drugo nisu jednobojni!

 

BRADA JE OZNAKA MUŠKOSTI

Zašto McGregor izgleda tako macho? Naravno, zato što je desetljećima napornog treniranja razvio svaki mišić do savršenstva, zato što ostavlja dojam pravog ratnika, a sigurno da njegovom opasnom izgledu pridonose i tetovaže. Ali, veliku ulogu zasigurno igra i brada! Zamislite McGregora bez brade i ostavljat će nešto malo manje savršen dojam. U oktagonu brada samo pridodaje izgledu nekoga koga bi se trebali bojati, ali u kombinaciji s odijelom daje onaj potreban kontrast! Uostalom, pitajte žene i vidjet ćete da će većina njih reći da će brada dobar dio muškaraca pretvoriti u prave muškarce.

 

NE ZABORAVITE NA STAV

Možete usavršiti svaki modni detalj, pustiti bradu koja će vam idealno pristajati, ali ako nemate stva sve pada u vodu. McGregor je MMA borac sa zaraznom karizmom, čovjek koji zna kako biti i izgledati kao pravi prvak. Znate li i vi? Karizma je nešto što se ne može tek tako razviti, ali već za početak će biti dovoljno da se ne držite kao mlakonja, već kao pravi muškarac. Ponekad je lagana narcisoidnost čak i dobra. Ne pretjerana, samo lagana. Conor McGregor i Harvey Specter su najbolji primjeri…

 

Foto: Getty

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Brendovi satova: Omega

Osim po dozvoli za ubijanje, zgodnim djevojkama, gadgetima, nabrijanim Aston Martinima i Martiniju, James Bond je poznat i po svojim Omega satovima. Seamaster se na ...