5 savjeta za seks na plaži

0

Žene sex na plaži smatraju jednim od najromantičnijih doživljaja stoga ne bi trebali imati problema s nagovaranjem, ali zato pazite na neke druge stvari

 

„Za vrijeme samog sexa pijesak se može skupiti oko korjena penisa i u vagini što može dovesti do toga da vam seksualni odnos bude bolan“

 

PRIPREMITE SE

Sex na plaži se najčešće događa neplanirano, krv proključa od uzbuđenja i odjednom ste u akciji. Međutim, ako mislite da postoji šansa da završite u vrućem kličbu bilo bi dobro pripremiti neke stvari. Prije svega podlogu, bilo ručnik ili nešto drugo što će vam poslužiti da se zaštitite od pjeska ili ogrebotina. Prezervativi su također obavezni a ne bi bilo loše ubaciti niti lubrikant. O da, sunce može izazvati sušu na svim mjestima. Ponesite i dosta tekućine jer ćete prije dehidrirati nego da ste u svojoj sobi.

 

PAZITE NA PIJESAK

Stijene bolje zaboravite jer ćete završiti s modricama i izderane kože. Pješčana plaža je najbolje riješenje, pogotovo kada je riječ o sitnom pijesku. Ovdje bi pametno bilo imati ručnik jer će vam se u suprotnom dogoditi da vam pijesak završi tamo gdje ne bi trebao. Međutim, ukoliko nemate ručnik, a uhvatila vas je „potreba“ obratite pozornost na pijesak koji vam može uzrokovati neugodnosti. Zrnca pijeska mogu naknadno uzrokovati infekciju pa se preporuča mokrenje nakon sexa. Također, za vrijeme samog sexa pijesak se može skupiti oko korjena penisa i u vagini, što može dovesti do toga da vam seksualni odnos bude bolan. Vlažne maramice i boca s vodom za ispiranje mogu puno pomoći.

 

U MORU JE SVE TEŽE

Sex u moru se čini sexy, romantičnom idejom ali promislite prije nego se odlučite na tako nešto. Sama penetracija će vam biti dosta teža nego inače, sasvim logično, zbog otpora koji pruža more. I koliko god se mi hvalili čistim morem ipak će se u svakom dijelu Jadranskog mora pronaći više ili manje reazličitih bakterija. Neke su bezopasne, neka baš i nisu. Vama će se teško što dogoditi ali vaša bi partnerica mogla kao uspomenu imati infekciju. Sol bi također mogla ostaviti neugodan svrab a moramo istaknuti i da morate imati na umu da sol iz mora prilično nagriza prezervativ!

 

SKRIVENI OD OČIJU

Ukoliko budete uhvaćeni u samoj akciji možete biti kažnjeni zbog ometanja reda i mira. Ljepota sexa na plaži, i općenito na otvorenom, jest baš u tome da postoji mogućnost da budete uhvaćeni. Ipak, potrudite se da ta mogućnost bude što manja. Birajte zabačene plaže do kojih je teško doći, sakrijte se iza kakve stijene ili najbolje – radite to po noći kada ste skriveni mrakom.

 

ZAŠTITITE SE OD SUNCA

Svi već znamo koliko je sunce opasno. Međutim, kad krv proključa teško da će itko misliti o zaštiti od sunčevih zraka. Ipak, trebali bi, pa se sjetite zaštititi kremama s ogovarajućim faktorom. Također, izbjegavajte sex na plaži bez hlada između 10 i 17 sati, ali vodite računa da ste čak i kad ste zaklonjeni u hladu još uvijek izloženi opasnim zračenjima. Ponovo, najbolje rješenje je sex po noći, tada definitivno nećete trebati voditi računa o sunčevom zračenju.

 

OČISTITE IZA SEBE

Koliko puta ste sami naišli na iskorišteni prezervativ bačen na pjesku ili stijeni? I sami znate koliko je to odvratan doživljaj stoga nemojte vi to priuštiti drugima. Najmanje što možete učiniti jest prezervativ i iskorištene vlažne maramice staviti u vrećicu i baciti u prvu kantu za smeće.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najseksi filmskih učiteljica

Kada bi barem sve učiteljice bile ovako seksi kao ove „imaginarne“   5. LOUANNE JOHNSON (MICHELLE PFEIFFER) Opasne misli Osim što dobro izgleda, učiteljica Johnson ...