5 razloga zašto gledati Wayward Pines

0

Gledate li seriju koju su mnogi proglasili novim Twin Peaksom?

 

1. Night Shyamalan je uključen. Da, Shyamalan je zaredao loše projekte (kao filmski redatelj), ali njegova dijela poput Šestog čula, Neslomljivog, Misterioznih znakova i Zaselka se ne zaboravljaju. Shyamalan je pokazao da je majstor misterije i čovjek koji je u stanju donijeti nevjerojatne preokrete – baš ono što se događa u ovoj seriji.

2. Odličan uvod u nove Dosjee X i Twin Peaks. Ovu su seriju i prije prikazivanja uspoređivali s kultnim Twin Peaksom, a iako nema baš onu atmosferu legendarnog Twin Peaksa, Wayward Pines je serija koja mu se najviše približila. A kako u sebi ima i „nešto“ od Dosjea X, odličan je uvod za nove sezone ove dvije legendarne serije!

3. Napeta je od samog početka. Ono što bi druge serije otkrile na samom kraju, Wayward Pines je otkrio na kraju prve epizode! Otkriće je slobodno moglo biti zaključak prve sezone, ali u Wayward Pinesu se stvari događaju munjevitom brzinom, i svaka epizoda završi tako da jedva čekate iduću! Zar to nije ono što želimo?

4. Misterije se redaju. Iako ćete nakon prve epizode biti sigurni da vam je sve jasno, vrlo brzo ćete shvatiti da stvari nisu onakve kakve izgledaju. Ipak je ovdje uključen Shyamalan, stoga se misterije redaju jedna za drugom, a vi nikada nećeteznati što će se slijedeće dogoditi.

5. Zanimljivi likovi. Sam glavni junak, Ethan Burke, je nešto između junaka i anitheroja. Šerif Pope je šerif koji izaziva bijes ali i trnce od straha, medicinska sestra Pam je medicinska sestra iz pakla, Dr. Jenkins je pravi misteriozni lik iz Dosjea X i Twin Peaksa… Ova je serija prepuna zanimljivih i osebujnih likova. Podsjeća li vas to na koju seriju?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji tenkovi na svijetu

Donosimo vam sedam najmoćnijih tenkova današnjice koji vladaju bojin poljima širom svijeta   MERKAVA IV Ako itko ima iskustva u korištenju tenkova u borbi tada ...