Kategorije
Fitness

5 razloga zašto bi parovi trebali vježbati zajedno

Je li vam ikada palo na pamet da vježbate zajedno sa svojom partnericom? Evo zašto je to dobra ideja!

 

1. Parovi koji vježbaju manje se svađaju. Vježbanje je, osim što njime gradite svoje tijelo, dobro i zbog izbacivanja negativne energije. Ako zajedno trenirate, oboje ćete izbaciti negativnu energiju te vam se neće dogoditi da umorni, ali i dobre volje, dođete doma samo da bi vas dočekala „nabrijana“ partnerica…

2. Parovi koji vježbaju imaju veće šanse da ostanu zajedno. Upravo zbog razloga poviše, zbog manje svađa veće su šanse da će parovi koji vježbaju zajedno duže ostati zajedno, nego oni koji ne vježbaju.

3. Parovi koji vježbaju su više vremena zajedno. Koliko vam se puta dogodilo da vam vaša bolja polovica prigovara da ste više u teretani nego s njom, i da općenito premalo vremena provodite zajedno? Evo rješenja!

4. Parovi koji zajedno vježbaju ostvaruju veće napretke. Nigdje se više neće osjetiti ona izjava da jedno iz drugoga izvlačite ono najbolje kao u teretani. Nitko se pred svojom partnericom ne želi pokazati u lošem svjetlu pa ćete se puno više truditi. Isto vrijedi i za djevojke!

5. Seks je bolji je kod parova koji vježbaju zajedno. Svi koji vježbaju imaju i bolju izdržaljivost, koja pogotovo u krevetu dobro dođe. Stoga je seks kod partnera koji oboje vježbaju, puno bolji nego kod „mješovitih parova“ ili onih u kojem ni partner ni partnerica ne vježbaju!

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *