5 pravila za seks bez obaveza

0

Seks bez obaveza je nešto o čemu veliki dio muškaraca mašta, barem u mlađim godinama

 

1. Neobaveznost. Kao što i sam naziv „neobavezan seks“ govori, riječ je o nečem neobaveznom. To znači da se oba partnera imaju pravo viđati i sa drugim osobama, i vi se nemate nikakvo pravo ljutiti ukoliko vidite vašu „partnericu“ i s nekim drugim. Ne očekujte redovne telefonske pozive, kave, pa ni seks. Stoga je najvažnije da ovo odmah u startu shvatite, i da promislite možete li podnjeti tako nešto.

2. Osjećaji padaju u drugi plan. Ovdje je riječ o čistom, golom seksu, ničemu drugo. Ukoliko se umiješaju osjećaji doći će do problema barem kod jednog od partnera jer se počinju javljati (neuzvraćena) ljubav, kao i ljubomora koja će razoriti odnos koji imate, jer neobavezan seks je ipak odnos.

3. Prijateljica s povlasticama treba ostati upravo to. Ne bi bilo prvi put da muškarac koji je počeo seksualnu vezu s prijateljicom, nazivajući međusobno jedno drugo „prijatelji s povlasticama“, počne razvijati osjećaje. Međutim, samo u filmovima ta priča ima sretan kraj u kojem oboje žive zajedno sretno do kraja života. U stvarnosti osjećaji često budu neuzvraćeni… Ukoliko vam vaša neobavezna veza dobro funkcionira, najvjerojatnije funkcionira zato što je takva – neobavezna. Zašto mijenjati dobitnu kombinaciju?

4. Budite diskretni. Znate li kako se u maškarama svi opustimo? Tako se i u ovakvim vezama muškarci i žene opuste, jer mogu biti ono što žele bez da ih netko osuđuje. Želite isprobati neku novu pozu? Predložit ćete svojoj partnerici jer nemate što puno za izgubiti, i ako vas ostavi i onako nije bila ozbiljna veza. Kako se ovakve veze drže u tajnosti, nemate niti straha što će okolina reći. Samo dok držite sve diskretno, jer u ovakvim situacijama je diskrecija važna za oba partnera.

5. Grižnja savjesti je nedopustiva. Osim ljubomore, ovakvu vezu može uništiti i grižnja savjesti. Ukoliko su obje strane svjesne u što se upuštaju, nemate što razmišljati o tome je li to što radite ispravno za vašu partnericu ili ne, je li u redu seksati se s nekim kojega ne volite ili ne. Ukoliko si počnete postavljati previše pitanja budite spremni da ta vaša „veza“ neće puno potrajati. Umjesto toga – go with te flow…

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments