5 najučinkovitijih vježbi za bicepse

0

Bicepsi su dio tijela koje svi žele razviti, a ovih pet vježbi će vam u tome pomoći

 

Uz prsa, trbušne mišiće i ramena, bicepsi su dio tijela kojemu muškarci posvećuju najviše pozornosti. Vježbe za ove mišiće se izvode jednostavno jer se sve svodi samo na pregib, a danas ćemo vam predstaviti pet vježbi koje će najbrže ostvariti rezultate.

 

ZOTTMANOV PREGIB

Izolacijska vježba koja se izvodi sa dvije bučice, a predstavlja kombinaciju pregiba standardnim i obrnutim hvatom. Od drugih vježbi se razlikuje jedino u tome što ćete dlanovima zaokrenuti pri podizanju, ali baš taj pokret čini čuda za vaše bicepse.

 

BICEPS PREGIB SA ŠIPKOM

Još jedna izolacijska vježba, ali i vježba koja ostvaruje najbolje rezultate u vidu povećanja vaših bicepsa. Pri izvođenju ove vježbe je jako važno da ne mičete kukovima i da su laktovi fiksirani, jer ćete samo tako ostvariti maksimum.

 

VESLANJE S OBRNUTIM HVATOM

Veslanje inače spadaju među najbolje vježbe za leđa, ali uz određene preinake možete je pretvoriti u odličnu vježbu za bicepse. Promjena hvata, tako da koristite obrnuti hvat, pretvorit će je u pravu vježbu za bicepse, pogotovo ukoliko je izvodite koncentrirano.

 

ZGIBOVI S OBRNUTIM HVATOM

Iako na prvi pogled ne djeluje tako, ova je vježba izuzetno učinkovita. Od običnih zgibova se razlikuje samo po načinu hvata za vratilo, a najidealnije je hvatanje za usko primaknute ručke. I ova vježba pogađa također leđa, ali najveća opterećenja trpe bicepsi.

 

ZGIBOVI

Jedna od osnovnih vježbi koja djeluje i na leđa i bicepse. Zgibovi su univerzalna vježba koja se koristi i u programima za povećanje mase, i u trening programima namijenjenim topljenju masnih naslaga. Ukoliko želite još otežati vježbu stavite bučicu između noga.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

9 najseksi teniskih WAG

Možda nisu tako popularne kao supruge i djevojke nogometaša, ali i u teniskim ložama se može naći jako seksi djevojaka   ESTER SATOROVA Tomas Berdych ...