5 najseksi filmskih učiteljica

0

Kada bi barem sve učiteljice bile ovako seksi kao ove „imaginarne“

 

michellepfeiffer

5. LOUANNE JOHNSON (MICHELLE PFEIFFER)

Opasne misli

Osim što dobro izgleda, učiteljica Johnson će se posebno posvetiti svakom učeniku i pomoći mu da izvuče maksimum iz sebe. Tko ne bi pao u napast to iskoristiti? Podsjetimo i da je u to vrijeme (90-te) Pfeiffer bila jedna od najseksi žena svijeta.

 

jennifergarner2

4. JULIA FITZPATRICK (JENNIFER GARNER)

Dan zaljubljenih

Fitzpatrick je učiteljica u Osnovnoj školi, što automatski poništava snove o (zabranjenom) odnosu učenik – učiteljica. Ali zato raspiruje maštanje o odlascima na informacije djetetu… Jennifer Garner je žena kojoj doslovno svaki outfit odlično stoji, pa je seksi i kao učiteljica.

 

brooklyndecker

3. PALMER DODGER (BROOKLYN DECKER)

Moja lažna žena

Za razliku od drugih učiteljica na ovoj listi, Palmer Dodger je jedina koju osim u „poslovnim“ odjelcima imamo priliku vidjeti onako kako bi htjeli – u kupaćem kostimu! A taj prizor je sasvim dovoljan razlog da pogledate ovaj prilično loš film.

 

ElizabethHurley

2. VRAG (ELIZABETH HURLEY)

Začaran

Možda se u filmu pojavljuje samo pet minuta kao učiteljica, ali tih pet minuta je dovoljno da vas… zagrije! Elizabeth Hurley izgleda nevjerojatno seksi kao učiteljica, baš kao što izgleda seksi i u ostalim uniformama koje je obukla za potrebe ovog filma!

 

CameronDiaz

1. ELIZABETH HALSEY (CAMERON DIAZ)

Zločesta učiteljica

Cameron Diaz u filmu prihvaća posao učiteljice kako bi skupila novac za operaciju povećanja grudi. Ali, unatoč tome što je svojevrsna ovisnica o drogama i sponzoruša (u filmu) Cameron Diaz izgleda toliko seksi da bi se svatko odmah poželio vratiti u školu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

9 bendova s tragičnim gubicima

Donosimo vam devet bendova koji su na vrhuncu svoje moći izgubili važne članove – neku su nastavili karijere, a neki su se jednostavno ugasili   ...