5 najboljih vratara Bundeslige

0

Donosimo vam pet vladara prostora među vratnicama jedne od najatraktivnijih nogometnih liga svijeta

 

timohorn

5. TIMO HORN

Koln

Ime koje bi trebali zapamtiti, jer unatoč tome što ima još mladih vratara koji su trenutno cjenjeniji, 21-godišnjeg vratara Kolna smatraju pravim nasljednikom Olivera Kahna! Mladi vratar je ovu sezonu počeo sa četiri utakmice bez primljenog pogotka, primivši samo jedan pogodak u posljednjem susretu. Njegovi refleksi su munjeviti, a pregled igre odličan!

 

Zieler

4. RON-ROBERT ZIELER

Hannover

Hannover nije veliki klub, rezultati kluba nisu impresivni, pa mnogima promakne koliko je Zieler u stvari odličan vratar! Srećom, izbornik Joachim Low vidi sve pa je Zieler već neko vrijeme standardna zamjena na vratima Elfa za nedodirljivog Manuela Neuera. Ovog 25-godišnjaka stručnjaci redovno stavljaju pri vrhu izbora najboljih vratara.

 

weidenfeller

3. ROMAN WEIDENFELLER

Borussia Dortmund

Navijači Borussije su sigurno uvjereni da bi njihov vratar trebao biti više na listi, ali s 34 godine Weidenfeller je počeo pokazivati prve znakove popuštanja u formi. Weidenfeller je još uvijek vrhunski vratar koji je zaslužan za velike Borussijine rezultate iz posljednjih godina, ali Bundesliga danas ipak ima neke druge zvijezde.

 

Leno

2. BERND LENO

Bayer Leverkusen

Još jedan od mladih lavova, i budućih njemačkih zvijezda, je i 22-godišnji Bernd leno koji vrata Bayera čuva već treću godinu. Odlaskom TerStegena u Barcelonu, najmlađi vratar koji je nastupio u Ligi prvaka ikada,  iskače u sam vrh liste vratara Bundeslige, a kako njegove kvalitete nisu upitne pitanje je samo vremena kada će braniti i za seniorsku reprezentaciju.

 

Neuer

1. MANUEL NEUER

Bayern Munchen

 

Ono što su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi među napadačima, to je Manuel Neuer među vratarima! I to ne samo među vratarima Bundeslige, nego i u svijetu. Nije čudo stoga da je proglašen najboljim vratarom Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje je bio jedan od najzaslužnijih što se Njemačka okitila naslovom prvaka.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Vorsteiner McLaren V koncept

Mislili smo da McLarenov coupe ne može izgledati moćnije – prevarili smo se!   „Iako za sada nisu objavljeni podaci o perfomansama ovog koncepta, očekuje ...