5 najboljih likova Sinova anarhije

0

Sinovi anarhije nemaju lošeg lika, stoga je izabrati pet najboljih bio jako težak zadatak

 

„Unatoč tome što ga mržnja prema Clayu ponekad savlada, još uvijek je dovoljno proračunat da izvuče klub iz svake klopke, i u neviđenom obratu smjesti onima koji su htjeli smjestiti njemu“

 

Tara Knowles

5. TARA KNOWLES – TELLER

Tara je u početku serije bila samo zgodna doktorica koja je bila sretna što je dio Jaxova života. Gemma ju nikako nije prihvaćala, i kad smo svi mislili da će je „pojest“, Tara se počela pretvarati u novu Gemmu. Njezina transformacija u ženu koja čvrsto stoji uz predsjednika kluba (Jaxa) i koja će učiniti baš sve da zaštiti klub je na početku serije bila nezamisliva. A danas, Tara više nije samo ljepotica, već snažna i opasna žena kojoj je bolje ne stati na put! I moramo reći da nam se takva Tara izuzetno sviđa! A koliko će tek postati „tough“ u ovoj sezoni, koju će početi u zatvoru ostaje nam za vidjeti.

 

Clay Morrow

4. CLAY MORROW

Clay je pravo oličenje zla, i baš sve (osim kada je Jaxu pomagao da pronađe Abela) što je radio, radio je isključivo za svoj interes, za novac i moć. Stoga ga je tako lako mrziti, pogotovo nakon što počne raditi protiv članova kluba, ali Clay je istovremeno tako snažan lik da bez njega serija jednostavno ne bi bila niti upola dobra. A ako ste ga mrzili, ili bolje rečeno voljeli mrziti, u novoj sezoni ćete vrlo vjerojatno imati razloga mrziti ga još i više. Jer nakon što mu je Jax smjestio, Clay će sigurno izaći iz zavtora, a kada izađe bit će željanJaxove krvi! I moramo spomenuti da je Ron Perlman apsolutno fantastičan u ulozi Claya!

 

Opie Winston

3. OPIE WINSTON

Opie je bio vjerojatno psihički najslomljeniji lik u seriji, ali baš zbog toga i najomiljeniji. Njegova odanost klubu je razlog zbog kojeg su ga svi voljeli, ali ta odanost mu je donjela samo probleme, na kraju čak i smrt! Opie je tijekom serije prošao toliko toga – od ubojstva supruge, do osvete agentici Stahl (što je gledateljima donjelo izuzetno zadovoljstvo), preko braka i prekida s Lylaom, do odlaska u zatvor i na kraju smrti. U niti jednom trenutku, Opie nije pao na testu lojalnosti, a ta lojalnost ga je odvela u smrt. Jer da nije udario policajca kako bi završio u zatvoru s Jaxom, Tigom i Chibsom, ne bi došao u situaciju da preduhitri Jaxa i dobrovoljno se žrtvuje za klub! Gledatelji prema Opieu ne mogu osjećati nego izniman respekt.

 

Tig Trager

2. TIG TRAGER

Tig je počeo kao mutan tip koji odrađuje prljave poslove za Claya, i to bez pogovora. Međutim, kako serija odvija, a nakon što mutne radnje i ppohlepa Claya izlazi na vidjelo pa Tig uvidi da ga predsjednik Sinova samo iskorištava, Tig se počinje pretvarati u čovjeka koji čvrsto stoji iza Jaxa. Što je važnije, tom njegovom transformacijom, Tigov zabavni karakter, kao i činjenica da mu je klub na prvom mjestu, izlazi na vidjelo. Od čovjeka kojeg ste mrzili, Tig postaje najzabavniji lik koji vas nasmije svaki put kad se pojavi na ekranu!

 

Jax Teller

1. JAX TELLER

Jax je lik kojeg je nemoguće ne voljeti. Od prve sezone sve se vrti oko njega, a sam Jax se od prve sezone u kojoj je bio ljubimac kluba zbog njegova oca, pretvara u pravog vođu koji nije bez mana, i koji dopušta da ga ponese želja za osvetom prema Clayu. Jax je lik koji će slušati svoju majku (netko drugi bi rekao da je mamina maza), koji će pokazivati ljubav i pažnju prema sinu, ali i koji će hladnokrvno ubiti koga god je potrebno. Ali ono što najviše privlači kod Jaxa je njegova inteligencija. Unatoč tome što ga mržnja prema Clayu ponekad savlada, još uvijek je dovoljno proračunat da izvuče klub iz svake klopke, i u neviđenom obratu smjesti onima koji su htjeli smjestiti njemu. Sjetite se samo klopki za agenticu Stahl i Damona Popea!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto muškarci vole obline?

Istraživanja su pokazala da žena s oblinama pogađa mozak muškarca poput droge!   Nije tajna da muškarci vole žene s oblinama. Još od prapovijesnih vremena ...