5 modnih savjeta za ovu jesen

0

Svake nove sezone se svi oni koji prate modne trendove suočavaju s pitanjem – što nositi tijekom idućeg godišnjeg razdoblja? Bez obzira spadali u tu grupu, ili vam je važno izgledati dobro bez obzira na trenutne trendove, donosimo vam pet modnih savjeta koji će vam dobro doći ove jeseni.

Slojevito oblačenje. Modni stil je dio svačijeg osobnog izričaja, ali bez obzira koji stil preferirali, vodite računa da se slojevito oblačite. Jesen je prevrtljiva i u jednom danu možete doživjeti i naznake ljeta i zime. Stoga se oblačite pametno kako bi u svakom trenutku bili prilagođeni.

Pametno kombiniranje boja.

Dajte si oduška s bojama. Jesen, barem njezin početak, je dio godine koji oduševljava bojama svugdje u prirodi oko nas. Stoga i vi odgovorite na situaciju i nemojte se samo držati sive i crne boje. Odlučite se za jake i upečatljive boje koje kombinirajte na nov i inovativan način. Pustite mašti na volju…

Baloneri su ponovo in. Ponovo se vraćaju u modu jer ne samo da dobro izgledaju nego su i praktični. Bez obzira koji baloner izabrali nećete pogriješiti, a ukoliko ipak želite izgledati razigranije, možete se odlučiti za neku klasičnu vodootpornu jaknu.

Kvalitetna košulja mijenja jaknu. Za veći broj košulja jednostavno morate naći mjesto u svom ormaru. Ali nemojte kupovati samo klasične košulje, već investirajte i u deblje košulje koje možete nositi umjesto jakne! U tom slučaju dajte prednost kariranim košuljama.

Čizme su vaš prijatelj. Plitke čizme, i to one kožne, bi obavezno ove jeseni trebale biti dio vaše obuće. Možete ih kombinirati s većim brojem odjevnih kombinacija, a osim što dobro izgledaju štite i vaše noge.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što nam donosi UFC 169?

Večeras nas očekuje pet vrhunskih borbi u spektakularnoj UFC-ovoj večeri   „Aktualni prvak, Renan Barao, drži najveći niz pobjeda u povijesti slobodne borbe – nakon ...