5 mitova o ženskom orgazmu

0

Mislili ste da znate baš sve o ženskom orgazmu ali često se ispostavi da su vaša vjerovanja bila samo mit

 

„Ženama sex može biti ugodan i bez obzira na orgazam, a mnoge žene, baš kao i muškarci, vole predigru i oralni sex više od samog sex“

 

Koliko god mislili da sve znamo o ženskom orgazmu, još uvijek postoje zablude, tj. mitovi koji su daleko od istine. O nekim stvarima poneki znanstvenici još uvijek pokušavaju iznositi protuteze, poput. npr. da G-točka ne postoji. Međutim, mi ćemo se ovdje orjentirati na najčešće zablude o orgazmu u koje ljudi još uvijek vjeruju.

 

VJEŠT LJUBAVNIK UVIJEK MOŽE DOVESTI ŽENU DO VRHUNCA

Istina, netko tko je „sposoban u krevetu“ će prije i lakše dovesti do orgazma, međutim hoće li doživjeti orgazam ovisi o samoj ženi. Lijepši spol nije kao mi muškarci, kod nas se sve svodi na mehaniku. Teoretski govoreći, koliko god vi bili izdržljivi ne znači da će vaša partnerica doživjeti orgazam. Sve se na kraju svodi na psihu, i mnoge žene jednostavno ne mogu doživjeti orgazam jer su nesigurne u svoju uzvedbu.

 

DA BI UŽIVALA ŽENA MORA DOŽIVJETI ORGAZAM

Ovaj mit se odnosi i na muškarce. Glumica Mira Sorvino je jednom rekla „Sex je poput pizze, ako je vrhunski – odlično, ako je loš još uvijek je dovoljno dobro. Ženama sex može biti ugodan i bez obzira na orgazam, a mnoge žene, baš kao i muškarci, vole predigru i oralni sex više od samog sex.

 

ORGAZAM G-TOČKE JE NAJSNAŽNIJI ORGAZAM

Koliko god podražaj G-točke kod žena izazivao osjećaj velike ugode, ne žudi baš svaka žena za stimulacijom famozne G-točke. Kod nekih žena umjesto ugode dodir G-točke izaziva neugodu i osjećaj potrebe za uriniranjem. Ovi se osjećji pojačavaju ukoliko je partner obdareniji jer se tada javlja i osjećaj boli.

 

VAGINALNI ORGAZAM JE BOLJI OD KLITORALNIH

Vaginalni orgazam je dosta cjenjeniji iz razloga što je tako rijedak. Samo 30% djevojaka i žena doživljava vaginalni orgazam redovito a isto toliko ga nikada ne doživi! Klitoralni orgazmi su s druge strane dosta češći jer je sam klitoris jaka erogena zona, međutim oba orgazma su, što se tiče inteziteta, jednaka.

 

ŽENSKA EJAKULACIJA NE POSTOJI

Jedan od najvećih mitova koje često možete vidjeti u pornićima je ipak istina, žene mogu ejakulirati, neke čak i jače od muškarca! Do ejakulacije dolazi stimulacijom G-točke, ali kako svaka djevojka i žena nisu jednako osjetljive, neke od njih nikada ne mogu ejkulirati, tako da se ne trebate brinuti ako nikada svojoj boljoj polovici ne omogućite ejakulaciju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Lyonheart K – retro ljepotan

Švicarsko uskrsnuće Jaguarovog E tipa za koje se treba platiti cijelo bogatstvo   „Kako bi automobil bio što više britanski svi djelovi su dizajnirani, proizvedeni ...