5 koraka do savršeno čistih tenisica

0

Svi znamo koliko je lijep osjećaj obući nove tenisice koje se bijele pod suncem. Također, dobro znamo onaj osjećaj kada ih više i ne nosimo toliko jer više nisu kao nove. Međutim, nema razloga da ih stavljate sa strane i kupujete novi par kada tenisice možete očistiti tako da budu kao nove! Također, ukoliko držite do sebe, tenisice bi i trebali redovno čistiti jer nema neurednije stvari od prljavih tenisica! Stoga vam donosimo savjet kako održavati vaše omiljene tenisice čistima u pet koraka.

Skinite vezice te tenisice stavite u toplu vodu u koju ste dodali malo detergenta i izbjelivača. Nakon nekog vremena dobro protresite da se što više vode izlije iz njih i ostavite da se osuše.

Obrišite tenisice vlažnom krpom. Stavite malo paste za zube na staru četkicu za zube i trljajte dobro (ali ne prečvrsto da ne oštetite kožu) kako bi iz svake pore izvukli zaostale nečistoće. To se posebno odnosi na potplate.

Vlažnom krpom očistite sapunicu, a kvalitetnom krpom, najbolje od mikrofibre dobro pređite preko tenisica kako bi ih potpuno očistili.

Stavite novinski papir u tenisicu sve do prvog idućeg nošenja kako bi upilo eventualnu vlagu, a tenisice zasprejajte sprejem za zaštitu obuće od mrlja i vlage.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Može li se smršaviti samo hodanjem?

Mnogi su uvjereni da samo hodanje nije dovoljno za izgubiti „koji kilogram viška“, ali je li stvarno tako?   „Stručnjaci preporučuju da za uspješno mršavljenje ...