5 koktela za prave muškarce

0

Ovih pet koktela su testosteronom najnabrijaniji miksevi

 

Iako su nam djevojke prva asocijacija na koktele, tko kaže da kokteli i muškarci ne idu zajedno? Donosimo vam stoga pet koktela koji su nešto namuškije što možete naručiti idući put kada izađete u neki klub!

 

Martini

MARTINI

Martini je najpoznatiji po tajnom agentu Jamesu Bondu i legendarnoj rečenici Shaken, not stirred, a iako postoji više varijacija (kako bi ga se napravilo slađim) samo je jedna ona prava muška – s džinom, ukrašen običnom zelenom maslinom, bez ikakvih dodataka. Verzije s vodkom, triple secom ili kruškinim sokom ostavite za one s manje testosterona.

 

Manhattan

MANHATTAN

Iako Manhattan mnogi smatraju ženskim koktelom, najviše zbog Seks i grada, Manhattan je koktel koji odlično izgleda u rukama pravog muškarca, koji se pije sa samopouzdanjem pravog muškarca i koji je odlika pravog muškarca. Samo pravi muškarac može pretvoriti žensko piće u muški „napitak“, stoga idući put naručite ovaj koktel i budite pravi ponosni muškarac!

 

Caipirinha

CAIPIRINHA

Kad već nećete vidjeti Svjetsko prvenstvo u Brazilu uživo, gledajući susrete Vatrenih priredite si brazilski nacionalni koktel. Zadnjih godina Caipirinha bilježi strahovit porast popularnosti a pravi se od cachace – likera koji nastaje iz šećerne trske, šećera i limete, a koktel koji se dobija je strahovito zarazan i kao dobar afrodizijak!

 

WhiskeySour

WHISKEY SOUR

Johnny Depp je pravi muškarac, pa stoga i njegov omiljeni koktel mora biti koktel za prave muškarce. Whiskey Sour se miksa od bourbona, soka od limuna, šećera a po želji se može dodati i bjelanjak! Sva pića na bazi whiskeya su popularna među muškarcima, a okus Whiskey soura će vas na prvu ostaviti bez teksta!

 

OldFashioned

OLD FASHIONED

Nekada je dobro biti staromodan, pogotovo ako to uključuje i Old Fashioned koktel. Smrvljena kocka šećera se prelije prvo biterom, a nakon toga i whiskeyem, a na kraju se doda i malo vide. Šećer, biter i whiskey prave zanimljivu prilično jaku kombinaciju okusa. Old Fashioned nije za svakoga, ali ako se smatrate pravim muškarcem definitivno bi ga trebali barem probati.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Vino – vodič za početnike

Što bi trebali znati ukoliko o vinima i ne znate baš previše?   Pivo će uvijek biti pivo, ali kako svi starimo, tako ćemo s ...