5 jednostavnih načina za održavanje odijela

0

Možda odijelo ne čini čovjeka, ali je svakako alat za ostavljanje prvog dojma u raznim poslovnim, ali i privatnim situacijama. Zasigurno se ne želite u takvim situacijama zateći nespremni ili, još gore, u izgužvanom odijelu. Održavanje odijela jedno je od zahtjevnijih poslova jer svaki nabor može utjecati na njegov oblik i zato je iznimno važno kvalitetno održavanje odijela koje muškarci često prebacuju svojim boljim polovicama. Kako bismo vam pokazali da za ispravno održavanje odijela nije potrebno ulagati velik napor, nudimo vam 5 jednostavnih ali presudnih uvjeta za ispravno održavanje odijela:

1. Oblik. Koristite isključivo drvene vješalice koje su idealne za održavanje oblika odjela, posebice u ramenima. Zaboravite na željezne ili plastične uske vješalice. Na oblik utječu i stvari koje spremate u džepove pa pripazite da ih previše ne opterećujete.

2. Četkanje. Nakon korištenja, iščetkajte odijelo četkom kako biste maknuli neželjene dlake, čestice prašine i prljavštinu, ali i produljili svjež i njegovan izgled odijela. Idealne četke napravljene su od životinjskih dlaka koje su dovoljno nježne kako ne bi uništile materijal. Svakako četkajte odijelo od ramena prema dolje.

3. Steamanje. Ukoliko su se stvorili nabori na vašem odijelu, koristite uređaj na paru kako biste ga lako i učinkovito izravnali. Za najbolji efekt koristite Philipsov steamer  Clear Touch koji u jednom potezu može izravnati nabore na najzahtjevnijim površinama. Opremljen je vješalicom s jednostavnom značajkom hang&lock koja vam omogućava jednostavnije korištenje i stabilnost za praktičnije čišćenje parom. Vješalica je odvojiva i ima štipaljke za hlače kako biste ih mogli pričvrstiti. Korištenjem ovog uređaja možete na jednostavan i učinkovit način osvježiti odijelo jer vruća para izvlači neugodne mirise dima, hrane i tijela, dok istovremeno ubija do 99,9 posto bakterija na površini materijala kako biste ga mogli dulje koristiti koristiti između pranja ili kemijskog čišćenja.

4. Vreća za odijelo. Dok ne koristite odijelo, čuvajte ga u pamučnoj ili vunenoj vreći. Ova vrsta vreće štiti odijelo od neželjenih nabora i moljaca, ali i omogućava protok kisika koji je presudan za održavanje kvalitete materijala. Upravo zato pripazite da u vašem ormaru ima dovoljno mjesta.

5. Odmor. Dopustite vašem odijelu da se odmori. Izbjegavajte nošenje istog odijela nekoliko dana za redom jer, vjerovali ili ne, i njemu treba predah nakon što je korišteno.

 

Zašto je steamanje Philipsovim Clear Touchom najbolji izbor za održavanje vašeg odijela?

1. Snažna para ispuhuje se kroz mlaznice, omogućavajući uklanjanje nabora u samo nekoliko poteza.

2. Izuzetno velika parna ploča od nehrđajućeg čelika pruža brže rezultate

3. Aparat je iznimno jednostavan za korištenje. Prije korištenja, spremnik aparata treba samo napuniti vodom i zatvoriti ga, uključiti aparat i pričekati nekoliko sekundi da iz njega počne izlaziti para. U spremnik za vodu možete uliti u vodu iz slavine.

4. Razina pare može se podešavati ovisno o vrsti odjevnog predmeta.

5. Način rada ECO omogućava uštedu energije bez narušavanja rezultata.

6. Aparat snage 2000 W ima odvojivi spremnik za vodu koji može primiti do 1,2 litre vode.

 

Koji model izabrati?

Philipsovi aparati za glačanje na paru dolaze u nekoliko modela i prilagođeni su različitim potrebama korisnika. Tako su, osim Clear Touch modela s vješalicom (1.319,00 kn), u ponudi i dva manja modela.

Compact Touch aparat za okomito glačanje na paru GC430/05 ……. 1.159,00 kn

Kompaktni aparat s integriranim poklopcem (1400 W) pruža dovoljno prostora za spremanje svih dijelova (uključujući kabel za napajanje i crijevo) u podnožje aparata, što ih štiti od prašine, a vama pomaže u održavanju doma urednim. U paketu s aparatom su vješalica za vrata i rukavica

Steam&Go ručni aparat za okomito glačanje na paru GC320/55 …… 579,00 kn

Ovaj ručni uređaj za glačanje na paru (1200 W) idealan je za brzo dotjerivanje u zadnji trenutak, ali i za putovanja. Malen i praktičan, ne zauzima puno prostora no zato će se brzo i učinkovito pobrinuti za vaše najosjetljivije komade odjeće bilo kad i bilo gdje. U paketu s aparatom dolaze torbica za spremanje i četkica.

 

Tekst: Promo

 

Clean&Go 2

Clean&Go

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

20 SF priča koje bi trebali pročitati

Želeći napraviti mali podsjetnik na bogatu žanrovsku baštinu, izdvojili smo 20 priča svjetskih autora prevedenih kod nas koje zaslužuju pozornost!   „Nestale svemirske civilizacije česta ...