4 stvari o kojima djevojke uvijek lažu

0

Donosimo četiri pitanja na koja nikada nećete čuti iskren odgovor

 

„Laž na ovo pitanje nam je zajednička, samo što djevojke smanjuju broj partnera, dok muškarci najmanje uduplavaju broj partnerica“

 

Svi mi imamo tajne, samo je pitanje koliko ih imamo i koliko su „teške“. Za uspješnu vezu potrebna je iskrenost, ali ipak u određenoj granici. Ne u smislu da treba lagati, nego neke je stvari bolje ostaviti u prošlosti. Odgovore na neka pitanja je ponekad bolje i ne znati, i bolje ih je ostaviti zakopane u prošlosti, jer ako ta prošlost ne djeluje na budućnost zašto uopće otkopavati neke stvari koje mogu uništiti nešto dobro? Ako postavite neko pitanje povratka nema, jer ako vam odgovori istina bi vas mogla zaboljeti (na to morate biti spremni), ako vam ne odgovori brinut će vas zašto izbjegava odgovor, a ako odgovori i slaže, a vi osjetite da laže, boljet će vas još više od istine. A većina djevojaka, koliko god bile savršene, ipak ne govori istinu (nećemo reći da laže, jer nekad svjesno sakrivaju istinu kako vas ne bi povrijedile) ili izbjegava odgovor o iduće četiri stvari.

 

BROJ PARTNERA

Ako joj postavite ovo pitanje, u većini slučajeva će smanjiti broj. Djevojke su postale seksualno osviještene, i uživaju u seksu koliko i muškarci. Ali, dok se muškarce s velikim brojem avantura u različitim krevetima smatra frajerima, djevojke se etiketira dobro nam poznatom uvredljivom riječi. Stoga će većina djevojaka smanjiti broj kako o njoj ne bi stekli pogrešan dojam, i kako vas ne bi ta brojka povrijedila. Zanimljivo, laž na ovo pitanje nam je zajednička, samo što djevojke smanjuju broj partnera, dok muškarci najmanje uduplavaju broj partnerica.

 

TEŽINA

Ta magična brojka – 50. Djevojke će se uvijek potruditi da svoju težinu „naštimaju“ što bliže toj brojci. I kada međusobno pričaju o težinama, za to će redovno optužiti muški rod. Ne znamo znaju li koliko su u krivu, ali trebale bi znati da muškarci u pravilu vole da djevojka ima „mesa“ i da ne izgleda kao žena koju je napao „čopor“ pirnja – kao oglodana kost. I dok djevojke uzrok svemu traže na pogrešnom mjestu, mi znamo tko je kriv – da, muškarci, ako ćemo ih tako nazvati. Ali oni što u manekenkama traže vješalice na koje mogu okačiti svoju novo dizajniranu odjeću! Baš te djevojke s modnih pista, kao i one s naslovnica, djevojkama donose pogrešnu sliku o tome kolika je idealna težina!

 

SHOPPING

Kao što se zna da mi muškarci volimo nogomet, tako se zna i da žene vole shopping. I savaki pravi muškarac će to prihvatiti, jer svi mi imamo poroke. Većina djevojaka neće sakriti činjenicu da voli shopping, ali će sigurno sakriti ukupan iznos računa, odnosno koliko je potrošila u shoppingu! Iako je ovaj podatak u konačnici teško sakriti, jer sve stvari dođu na naplatu – svaki put, kada se vrati iz shoppinga, ćemo čuti objašnjenje da je nešto (ako ne baš sve) bilo na popustu! Vjerojatno i ona sama zna da nećete nasjesti na tu priču, ali će je svejedno izjaviti. Ipak, rečete li vi svaki put istinu kada vas pita koliko ste potrošili s prijateljima u baru, ili na kladionici?

 

BRZINA SPREMANJA

Prilično smo sigurni da ne postoji muškarac na ovom planetu koji nije barem jednom čekao duuugo vremena dok se bolja polovice nije spremila i pojavila! Žene se vole šaliti kako ne znaju parkiravati jer smo ih mi naučili da je 20 cm u biti maksimalno 15. Ali, s druge strane i one su nas naučile da je pet minuta u biti minimalno pola sata! I svaki put kad je pitate za koliko će biti gotova, za koliko da dođete po nju, i za koliko ćete je pokupiti, odgovor će biti – pet minuta. Ako vam tako odgovori, slobodno dođite za 30 minuta! I ni slučajno joj nemojte reći – gdje si do sada?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

3 pitanja prije povratka bivšoj

Nekad nas život odnese putem ponovnog pokušaja s bivšom, ali prije nego što napravite taj potez zapitajte se par važnih pitanja   Svi mi smo ...