4 situacije u kojima ćete požaliti zbog seksa

0

Vjerovali ili ne, ovo su situacije u kojima ćete požaliti što ste završili pod plahtama

 

Uvriježeni je stav da će muškarac u tek rijetkim situacijama odbiti seks. Još uvriježenije je da gotovo nema situacije u kojoj će muškarac i požaliti zbog seksa. Ipak, riječ je o stereotipu kojeg svkako vrijedi ‘razoružati’. Baš kao i žene, muškarci će se naći u situaciji u kojoj će poželjeti vratiti vrijeme unatrag i izbjeći taj seks zbog kojeg se sada tako neugodno osjećaju.

 

SEKS S PRIJATELJICOM

Postoji li muško- žensko prijateljstvo? Pitanje na koje se traži odgovor kao i na onu što je bilo prije: kokoš ili jaje. Neki će gorljivo stati u obranu tvrdnje da itekako postoji, dok će ostali s istim žarom poručiti: ne postoji i ne može postojati. Kojeg god stava bili, muškarci koji su se u nekom trenutku prepustili strastima i upustili se u seksualni odnos s nekom svojom dobrom prijateljicom, u većini slučajeva zbog toga će požaliti.

‘I ona i ja u to smo vrijeme prolazili kroz bolan prekid i razgovarali o tome koliko se osjećamo usamljeno. U jednom trenutku prepustili smo se strastima. Nakon nekog vremena otkrila mi je da ima jake osjećaje prema meni što me je uzdrmalo. Nisma znao kako reagirati na to pa sam se počeo živčano smijati. Ona se na to naljutila, a naš odnos nikada više nije bio isti. Izgubio sam prijateljicu..Osjećam se krivim jer sam povrijedio njene osjećaje…’ Ispričao je tako jedan muškarac svoju priču.

 

SEKS S BIVŠOM DOBROG PRIJATELJA

Uf…Ovo je za mnoge ‘big NO!, no ipak se u nekom trenutku dogodi baš to. Čak i kada dobijete od prijatelja ‘odobrenje’ uz uvjeravanje da mu zaista ne smeta, da je to stara priča i da ih nikakve emocije više ne povezuju, ovo je situacija koju bi svakako trebali izbjegavati ako ne želite birati između prijatelja i nove djevojke, ma koliko seksi bila.

 

USPUTNI SEKS

Pomislili biste da nema apsolutno ništa loše u tome? Seks bez obveze…Svoju priču o ovoj situaciji ispričao je muškarac koji je u doba kada se u njoj našao bio tek 18- godišnjak koji je kao brucoš želio imati što više djevojaka i što manje obveza. Svidjela mu se jedna djevojka koja je živjela u istoj zgradi i koja se zaljubila u njega, no on je želio samo seks. Ona je ostala jako povrijeđena, a grižnja savjesti zbog toga što ju je povrijedio na taj način proganja ga, kako je otkrio, i godinama kasnije.

 

SEKS SA ŠEFICOM

Seks s nadređenim najčešća je situacija koju će požaliti oba spola. Ako ne odmah na početku, onda barem nakon nekog vremena. Osim ako to ne završi filmski: i živjeli su sretno zajedno do kraja života. Ovo je priča jednog muškarca koji je otkrio zašto je seks sa šeficom bio tako loša ideja..

‘Bio je to moj prvi posao. Sve je bilo odlično, a posebice to što mi je nadređena bila vrlo privlačna i seksi žena. Često smo bili zajedno i nabacivali se jedno drugome u zajedničkim šetnjama do automobila i sl. Jednom prilikom ostali smo na piću nakon posla, jedno je vodilo drugome i…. Kada sam došao sutra u ured, nije me mogla pogledati. Sve se promijenilo i bilo je neugodnih situacija. Danas više ne radim u toj tvrtci, ali ipak bi, da mogu, promijenio tu svoju lošu odluku temeljenu na krivoj procjeni. ‘

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 mitova o vježbanju

Vježbajući u teretani čut ćete mnoge mitove u koje jednostavno ne treba vjerovati   „Kada trenirate vaše mišice prečesto ne dozvoljavajući im da se odmore, ...