4 pravila za održavanje nove veze

0

Postoji li išta ljepše od tek započete nove veze u kojoj otkrivate jedno drugo? Kako napraviti da to ushićenje potraje što duže?

 

„Želite li da itko mijenja vas? Naravno da ne želite jer želite živjeti život na svoj način. Stoga, zašto bi se ona trebala mijenjati da bude po nekim vašim mjerilima?“

 

Jednom smo pročitali da je veza kao gazirano piće – kada ga otvoriš uzbudljivo je jer je puno balončića, a nakon nekog vremena postane dosadno jer izgubi sva svojstva. I koliko god smiješna usporedba možda na prvu bila – ima istine. Svi znamo kako je uzbudljiva veza na početku, da bi nakon nekog vremena (u većini veza) počela gubiti čar. Stoga vam danas donosimo pet razloga kako vezu što duže održati prepunu „uzbudljivih balončića“.

 

PUSTITE JE DA DIŠE

Kada se zaljubite u neku djevojku logično je da želite stalno biti u njezinoj blizini. Međutim, jako je važno da ne pretjerujete. Žene vole pozornost, ali previše pažnje je može natjerati da poželi pobjeći. Ukoliko vidi da joj dajete prostora i za nju samu, i da ste emocionalno neovisni, bit ćete joj još privlačniji i poželjniji.

 

NE GOVORITE, VEĆ ČINITE

Riječi mogu biti samo prazne riječi ukoliko ih ne mislite ozbiljno, a prije ili kasnije onda će to i shvatiti. Stoga, umjesto da dajete obećanja počnite ih ispunjati i raditi na planovima za budućnost (ukoliko ih imate). Također, črvsti zagrljaj i poljubac mogu bolje reći „volim te“, nego same riječi.

 

NEKA NEKE TAJNE OSTANU TAJNE… ZA SADA

Između pravog, idealnog, para nikada ne smije biti tajni, koliko god vam neki muškarci tvrdili da „pravi frajeri“ moraju imati svoje tajne koje bolje polovice nikada ne smiju znati. Međutim, nije dobro da joj u početku veze otkrivate sve tajne iz dva razloga – 1) ne znate koliko će veza trajati i sigurno ne želite da vaše najdublje tajne zna netko s kim nećete provesti cijeli život; i 2) otkrivanje jedno drugog je najzabavniji dio veze stoga razdužite to na što je moguće duže razdoblje.

 

NE TJERAJTE JE DA RADI STVARI NA VAŠ NAČIN

 

Želite li da itko mijenja vas? Naravno da ne želite jer želite živjeti život na svoj način. Stoga, zašto bi se ona trebala mijenjati da bude po nekim vašim mjerilima? Najbrži način da je otjerate od sebe jest da je tjerate da se oblači kako vi želite, da radi stvari na vaš način (jer je to jedini ispravan način), uglavnom da bude onakva kakvom vi želite… Umjesto toga, pustite je da bude onakva kakva jest.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments