4 poze za seks u trudnoći

0

Trudnoća djevojke nije nešto zbog čega bi trebali prestati sa seksualnim životom, ali bi itekako trebali voditi računa o njezinoj udobnosti

 

ŽENA NA MUŠKARCU

Neka partnerica sjedne na vas, okrenuta licem prema vašoj glavi. Kako su joj tijekom trudnoće bradavice posebno osjetljive, stimulirajte ih jezikom. Ako ste dovoljno nježni svidjet će joj se.

 

MISIONARKSI POLOŽAJ

Klasični misionarski položaj u ovom slučaju, sasvim logično, ne dolazi u obzir. Stoga neka partnerica legne na leđa, skupi koljena i prisloni ih o vaša prsa, ili podigne noge oslanjajući se bedrima o vas. Dodatno ćete joj olakšati položaj ako joj stavite jastuk ispod stražnjice.

 

ŽLICA

Dobro vam znana pozicija u kojoj partnerica legne na bok, a vi iza nje. Prvi ovoj pozi trbuh joj neće smetati, niti će joj biti opterećenje. Također, u kasnijim mjesecima trudnoće će joj odgovarati što je penetracija u ovoj pozi plitka.

 

STRAGA

Doggy, omiljena poza velikog broja muškaraca (ali i žena) nešto je teže izvodljiva u trudnoći, ali još uvijek djevojkama pruža veliki užitak. Ne trebamo objašnjavati kako se „izvodi“, samo spomenimo da dublja penetracija u ovoj pozi može nekada za trudnice biti bolna, pa stoga pripazite.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments