4 poze koje bi svaki muškarac trebao probati

0

Evo zašto bi trebali isprobati „vodopad“…

 

VODOPAD

Sjednite na kraj kreveta, te se okrenite tako da su vam noge na krevetu. Spustite se glavom i ramenima skroz do poda, dok vam noge i dalje ostaju na krevetu. Ona sjeda na vas u pozi kaubojke. Slijevanje krvi u mozak (što je prirodno kada vam je glava niže od noga), će vam omogućiti nevjerojatan orgazam.

 

ZAMOTANI DAR

Liježete na bok okrenuti jedan prema drugom. Nakon penetracije ona jednu nogu provlači ispod vas, a drugi preko vašeg boka tako da vas obgrli nogama i čvrsto stisne. Ova poza je idealna za one koji vole intimnost u seksu, a iako možda ne zvuči tako pružit će vam i dublju penetraciju.

 

SJEDENJE NA GLAVI

Poza za oralni seks o kojoj svaki muškarac mašta. Djevojka leži na leđima, a vi joj sjedate (ne doslovno jer nije dobro da je opterećujete svojom težinom) točno ispred glave. Znate što slijedi… Ova poza je izluđujuća za muškarce, a kada vidi koliki vam užitak pruža bit će i za nju.

 

FUZIJA

Sjednete na pod opruženih nogu, spustite leđa na 45 stupnjeva tako da se oslanjate na ruke. Ona to isto radi, ali u obrnutom pravcu. Nakon penetracije umjesto noge na krevetu (li kojoj već podlozi), podiže ih na vaša ramena.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

BMW Zagato Coupe koncept

Suradnja BMW-a i Zagata je rezultirala fantastičnim coupeom   Suradnja BMW-a i Zagata rezultirala je fantastičnim BMW Zagato Coupeom koji je nedavno predstavljen u Villi ...