4 najljepše mlade žene današnjice

0

4Emmanuel

4. NATHALIE EMMANUEL

Glumica se proslavila ulogom u ‘Igri prijestolja’, a pojavila se i u sedmom nastavku serije “Brzi i žestoki”. 26-godišnja ljepotica zaista je impresivna, pa smo sigurni da njeno vrijeme tek dolazi.

3Waterhouse

3. SUKI WATERHOUSE

Ona ima sve. Talent, ljepotu i karizmu. Prelijepa mlada Britanka uspješno plovi i glumačkim vodama. Iskustvo joj je sigurno prenio i donedavni dečko Bradley Cooper. Otkako su prekinuli, Suki se posvetila svom omiljenom hobiju – partijanju sa slavnim prijateljicama kao što su Cara Delevingne i Georgia May Jagger.

 

Garrn

2. TONI GARRN

Predivna 21-godišnja manekenka najpoznatija je po svojoj vezi s Leonardom DiCaprijem. Nije za odbaciti ni njenu karijeru. Vlada najvažnijim modnim pistama, neke od njih su one Calvina Kleina i Victoria’s Secreta. Otkrivena je kad joj je bilo samo 14 godina. Spomenuli smo da je osvojila i srce najvećeg holivudskog zavodnika. A vidimo i zašto.

 

1Jenner

1. KENDALL JENNER

Seksi Kendall zauzela je ove godine prvo mjesto ljestvice najseksi žena. Ima 19 godina, polusestra je slavnih Kardashianki te obožava objektiv fotoaparata. Kamera obožava i nju pa je logično da se našla na ovoj ljestvici kao prva. Kendall ima sve. Lijepo lice, vitko tijelo i seksi stav. Slažemo se.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Pilatus PC-24 – Švicarska radilica

Švicarski privatni zrakoplov koji će moći sljetati i na nepripremljene površine   „PC-24 je razvijen na osnovu želja vlasnika PC-12 koju si htjeli zrakoplov s ...