3 varijacije „doggy“ poze

0

Omiljenu pozu većine muškaraca i djevojaka možete dodatno začiniti – pročitajte kako

 

STOJEĆA

Ova je verzija malo teže izvodiva ukoliko je partnerica dosta niža (ili viša) od vas, međutim uvijek se može doskočiti na način da se stavi neka podloga ispod noga djevojke kako bi se uskladili visinama. Pozu će olakšati i ako se djevojka može pridržavati za neku stabilnu površinu kao što je npr. stol ili prozor. U tom slučaju budite oprezni da ta površina stvarno bude čvrsta i stabilna jer bi u „žaru borbe“ mogli pasti i ozlijediti se.

 

MISONARSKI POLOŽAJ STRAGA

U ovoj zanimljivoj kombinaciji djevojka želi na leđima te je napola okrenuta u jednu stranu, a noga je podignuta u zrak. Muškarac s raširenim nogama prodire u nju, a pri tome se može rukama opirati o postelju ili njenu ispruženu nogu. Iako je ova poza za muškarce fizički zahtjevna te će njezin orgazam ovisiti o vašoj fizičkoj izdržljivosti, pružit će vam veliki užitak (kao i partnerici) a ujedno ćete raditi i na svom tijelu.

 

ŽLICA

Dobro poznata žlica je upravo verzija doggyja. Žena leži na boku a muškarac prodire straga u ležećem položaju. Položaj inače podsjeća na onaj u kojemu spavamo, i možda vam zbog toga izgleda previše nježno, ali žlica nudi itekako zabave i orgazama. Pozu možete začiniti i na način da vi ne ležite nego klečite iza nje, ali će vam za ovo trebati itekako kondicije!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments